MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildi

PKK/KCK'nın sözde İran sorumlusu Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık etkisiz hale getirildi. Operasyonu MİT yürüttü. PKK'lı Akbıyık'ın Süleymaniye kırsalında bulunan İran sınırındaki Pencevin bölgesinde olduğu tespit edildi. Büyükbaş terörist en uygun anda düzenlenen nokta operasyon ile etkisiz hale getirildi. Nujiyan Amed kod adlı terörist İran-Irak sınır hattında barınan tüm teröristlerin faaliyetlerinden birinci derece sorumluydu.

MİT'ten PKK'ya operasyon! Sözde İran sorumlusu Saliha Akbıyık öldürüldü

Giriş:07.09.2024 14:06 Güncelleme:07.09.2024 14:22

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildi

MİT'ten Süleymaniye'de üst düzey operasyon! PKK'nın sözde İran sorumlusu Saliha Akbıyık etkisiz hale getirildi

PKK/KCK’nın sözde İran sorumlusu Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık etkisiz hale getirildi. Operasyonu MİT yürüttü. PKK'lı Akbıyık'ın Süleymaniye kırsalında bulunan İran sınırındaki Pencevin bölgesinde olduğu tespit edildi. Büyükbaş terörist en uygun anda düzenlenen nokta operasyon ile etkisiz hale getirildi. Nujiyan Amed kod adlı terörist İran-Irak sınır hattında barınan tüm teröristlerin faaliyetlerinden birinci derece sorumluydu.

MİT'in saha ajanları, eli kanlı terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran sorumlusu Saliha Akbıyık'ı Irak'ın Süleymaniye kentinde nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.  

Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'ya yönelik nokta operasyonlarını sürdürürken Süleymaniye'de yeni bir nokta atışına imza attı. MİT, PKK/KCK’nın sözde İran sorumlusu Nujiyan Amed kod adlı Saliha Akbıyık’ı etkisiz hale getirirken, teröristin İran-Irak sınır hattında barınan tüm teröristlerin faaliyetlerinden birinci derecede sorumlu olduğu öğrenildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/KCK'nın sözde İran sorumlusu Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık'ı Irak/Süleymaniye'de düzenlediği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

MİT'in saha çalışmaları neticesinde PKK/KCK'lı Saliha Akbıyık'ın, Irak/Süleymaniye kırsalında İran sınırındaki Süleymaniye/Pencevin bölgesinde olduğu tespit edildi.

MİT, PKK/KCK içinde çok önemli bir konumda olan ve Türkiye'de terör suçlarından aranan Saliha Akbıyık için operasyon kararı verdi. MİT'in saha ajanları tarafından adım adım izlenen Saliha Akbıyık, en uygun anda düzenlenen nokta operasyon ile etkisiz hale getirildi.

EN UYGUN ANDA NOKTA OPERASYON İLE AVLANDI

MİT'in saha çalışmaları neticesinde PKK/KCK'lı Saliha Akbıyık'ın, Irak Süleymaniye kırsalında İran sınırındaki Pencevin bölgesinde olduğu tespit edildi.

PKK/KCK’nın sözde İran sorumlusu Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık

MİT, PKK/KCK içinde çok önemli bir konumda olan ve Türkiye'de terör suçlarından aranan Saliha Akbıyık için operasyon kararı verdi.


MİT'in saha ajanları tarafından adım adım izlenen Saliha Akbıyık, en uygun anda düzenlenen nokta operasyon ile etkisiz hale getirildi.

PKK/KCK’nın sözde İran sorumlusu Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık

İRAN YAPILANMASINDA ÜST DÜZEY FAALİYETLER YÜRÜTÜYORDU

MİT'in nokta operasyonu ile etkisi hale getirilen Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık, terör örgütünün İran yapılanmasında birinci derece sorumlu olarak faaliyet yürütüyordu. 1993 yılından bu yana örgüt içinde bulunan Saliha Akbıyık, İran-Irak sınır hattında barınan tüm teröristlerin faaliyetlerinden de birinci derecede sorumluydu

PKK/KCK’nın sözde İran sorumlusu Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık

NUJİYAN AMED KOD SALİHA AKBIYIK KİMDİR?

PKK/KCK Merkez Komite ile YJA Star Merkez Karargâh üyesi olan Saliha Akbıyık aslen Diyarbakırlı.

PKK/KCK’nın sözde İran sorumlusu Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık

YUNANİSTAN KAMPLARINDA EĞİTİM ALDI

Akbıyık, 1993 yılında Mersin'de PKK/KCK'nın kırsal kadrolarına katıldı. Yunanistan'da terör örgütünün kamplarında eğitim aldı.

Suriye'de bulunduğu dönemde gençlerin örgüte katılımını sağladı. Terör örgütünü toplumsal, siyasi ve silahlı kanatlarında faaliyet gösterdi. Irak'a geçtiği dönemde Kandil, Zap, Metina ve Mahmur'da silahlı faaliyetlerde yer aldı.

MİTten PKK/YPGye darbe: Sözde sorumlulardan Metin Dinç etkisiz hale getirildi

İRAN YAPILANMASINDA EN ÜST DÜZEYDE FAALİYET YÜRÜTÜYORDU

MİT'in nokta operasyonu ile etkisi hale getirilen Nujiyan Amed kod Saliha Akbıyık, terör örgütünün İran yapılanmasında birinci derece sorumlu olarak faaliyet yürütüyordu. 1993 yılından bu yana örgüt içinde bulunan Saliha Akbıyık, İran-Irak sınır hattında barınan tüm teröristlerin faaliyetlerinden de birinci derecede sorumluydu.

NUJİYAN AMED KOD SALİHA AKBIYIK KİMDİR?

PKK/KCK Merkez Komite ile YJA Star Merkez Karargâh üyesi olan Saliha Akbıyık aslen Diyarbakırlıydı. Akbıyık, 1993 yılında Mersin'de PKK/KCK'nın kırsal kadrolarına katıldı. Yunanistan'da terör örgütünün kamplarında eğitim aldı.

Suriye'de bulunduğu dönemde gençlerin örgüte katılımını sağladı. Terör örgütünü toplumsal, siyasi ve silahlı kanatlarında faaliyet gösterdi. Irak'a geçtiği dönemde Kandil, Zap, Metina ve Mahmur'da silahlı faaliyetlerde yer aldı.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildiMİT'in saha ajanları, eli kanlı terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran sorumlusu Saliha Akbıyık'ı Irak'ın Süleymaniye kentinde nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.  

 

Eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadele tüm hızıyla devam ederken MİT'in saha ajanları, yine bir notka atışı gerçekleştirdi.

PKK/YPG'nin sözde İran sorumlusu "Nujiyan Amed" kod adlı Saliha Akbıyık, Irak'ın Süleymaniye kırsalında İran sınırındaki Pencevin bölgesinde olduğu tespit edildi.

MİT TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MİT'in saha ajanları tarafından adım adım izlenen Akbıyık, uygun anda düzenlenen nokta operasyonla etkisiz hale getirildi. 1993'ten bu yana örgüt içinde faaliyet gösteren Saliha Akbıyık'ın, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran sorumlusu olduğu bildirildi.


PKK'NIN SÖZDE İRAN SORUMLUSU YOK EDİLDİ