AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır...

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Turgutlu'da

Turgutlu İlçe Başkanımız Serkan Baş ve değerli dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek İlçe Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. AK Teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle, eser ve hizmet vizyonumuzun gücüyle; hemşehrilerimizi yeni hedeflerle ve daha aydınlık ufuklarla buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.

07 Eylül 2024 - 11:11 - Güncelleme: 07 Eylül 2024 - 15:11

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu,

Turgutlu İlçe Başkanımız Serkan Baş ve değerli dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek İlçe Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.

AK Teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle, eser ve hizmet vizyonumuzun gücüyle; hemşehrilerimizi yeni hedeflerle ve daha aydınlık ufuklarla buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.

ImageImageImageImage

Cumhuriyet İlkokulu Şantiyesini ziyaret 

ImageDepreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve yeni binası büyük oranda tamamlanan Cumhuriyet İlkokulu Şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk, yetkililerden bilgi aldık. Evlatlarımızın sağlıklı bir ortamda eğitimlerini almaları için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz okulumuz şehrimiz eğitim hayatı için hayırlı olsun.

Image

ImageImage

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Bahçeşehir Koleji 

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Bahçeşehir Koleji Turgutlu Kampüsünü ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Bu yıl eğitim-öğretime başlayan okulumuza başarılı bir dönem diliyor; Genel Koordinatör Semih Şemsettin Şahin’e ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Image

Image

Image
Image

Manisa’mız Kültür ve Turizmde de Parlayan Bir Yıldız…

2013 yılında UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne dahil edilen Sardes Antik Kenti ve Bin Tepeler Lidya Tümülüslerinin UNESCO Dünya Miras Listesi adaylığı kapsamında sahada incelemelerde bulunan ekiple Sardes Kazı Evinde

Image

Image

Image

ImageManisa’mız Kültür ve Turizmde de Parlayan Bir Yıldız… 2013 yılında UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne dahil edilen Sardes Antik Kenti ve Bin Tepeler Lidya Tümülüslerinin UNESCO Dünya Miras Listesi adaylığı kapsamında sahada incelemelerde bulunan ekiple Sardes Kazı Evinde biraraya geldik. Ziyaretimizde sürdürülen çalışmalara ilişkin; Sardes Kazı Başkanı Dr. Nicholas Cahill, uzmanlar ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak’tan bilgi aldık. İlerleyen süreçte çok sayıda uzmanın katılacağı kapsamlı değerlendirme aşamalarının akabinde 2025 yılında yapılacak UNESCO toplantısında; ‘Sardes Antik Kenti’ ve ‘Bin Tepeler Lidya Tümülüsleri’nin Dünya Mirası Listesi adaylığı değerlendirilecek. Ülkemizin ve şehrimizin kadim kültürünün yaşatılması, ayrıca tanıtımı için son derece önemli olan bu çalışma için Cumhurbaşkanımı Sayın RTErdogan’a,

Kültür ve Turizm Mehmet NuriErsoy’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu haber 32908 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan videolu
Başkan Erdoğan'dan videolu "boykot" mesajı! Filistinli...
Başkan Erdoğan'dan Özel'e tepki: Millete özür borcu var
Başkan Erdoğan'dan Özel'e tepki: Millete özür borcu var