Ankara'da önemli görüşme! Başkan Erdoğan Bahçeli'yi konutunda ziyaret etti.

MGK öncesi Cumhur zirvesi! Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli bir araya geldi 'Lübnan' gündemli MGK öncesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara'da kritik bir görüşme gerçekleştirdi. 45 dakikalık Cumhur zirvesinde yeni yasama yılı, Türk siyasetindeki normalleşme iklimi ve İsrail'in artan saldırıları masaya yatırıldı.

Başkan Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi

Giriş Tarihi: 3.10.2024  13:02 Son Güncelleme: 3.10.2024  14:56

MGK öncesi Cumhur zirvesi! Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli bir araya geldi

Ankara'da önemli görüşme! Başkan Erdoğan Bahçeli'yi konutunda ziyaret etti.

Ankara'da önemli görüşme! Başkan Erdoğan Bahçeli'yi konutunda ziyaret etti Başkan Recep Tayyip Erdoğan bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi konutunda ziyaret etti Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşmenin detaylarını A Haber muhabiri Murat Sekban canlı yayında aktardı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi konutunda ziyaret etti Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşmenin detaylarını A Haber muhabiri Murat Sekban canlı yayında aktardı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli ile saat 14.00'da bir araya geldi. Görüşme Devlet Bahçeli'nin Ankara'daki konutunda gerçekleşti.

SON DAKİKA... Başkan Recep Tayyip Erdoğan bugün MHP lideri Devlet Bahçeli ile saat 14.00'da bir araya geldi. Görüşme Devlet Bahçeli'nin Ankara'daki konutunda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli ile görüşüyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Bahçeli'nin konutunda bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Bahçeli'nin konutunda görüştü. Görüşmede yeni anayasa süreci ile iç ve dış politikadaki gelişmeler ele alındı.

Bahçeli, görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda uğurladı.MHP Lideri Bahçeli, daha sonra konutundan ayrıldı.

Başkan Erdoğan ve Bahçeli, en son Ahlat'ta Bahçeli'nin konutunda bir araya gelmişti. Erdoğan'a ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti.

HANGİ KONULAR GÜNDEME GELDİ?

Görüşmede 1 Ekim'de başlayan yeni yasama yılında öncelikli konuların masaya yatırılacağı öğrenilirken, İsrail'in Ortadoğu'daki saldırıları da bir diğer gündem maddesi olacak.

Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan MGK toplantısına başkanlık edecek.

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A HEDİYE TAKDİMİ

Başkan Erdoğan'a, Bahçeli tarafından "Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabı takdim edildi.

ANKARA'DA KRİTİK GÖRÜŞME SONA ERDİ!

Bahçeli'nin Beytepe'deki konutunda basına kapalı gerçekleştirilen görüşme 45 dakika sürdü.

Devlet Bahçeli, görüşmenin ardından Başkan Erdoğan'ı konutun kapısından uğurladı.