Cumhuriyet gazetesi bebek katillerine terörist diyemedi

-Hakkari Yüksekova'da terör örgütü PKK tarafından önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu askerin eşi ve yaralanan 11 aylık bebeği hayatını kaybetti. -Hakkari'de 11 aylık bebekle birlikte annesini yola düzenledikleri el yapımı patlayıcı (EYP) ile şehit eden terör örgütü PKK mensuplarına Cumhuriyet gazetesi "terörist" diyemedi.

Cumhuriyet gazetesi bebek katillerine terörist diyemedi

Giriş Tarihi: 31.7.2018 23:10 Güncelleme Tarihi: 1.8.2018 09:10

Hakkari'de 11 aylık bebekle birlikte annesini yola düzenledikleri el yapımı patlayıcı (EYP) ile şehit eden terör örgütü PKK mensuplarına Cumhuriyet gazetesi "terörist" diyemedi.

Terör örgütü PKK alçak saldırıları arasına bir yenisini daha ekleyerek yine kadın bebek demeden katletti

BEBEK KATİLLERİ
Hakkari Yüksekova'da yola EYP düzeneği döşeyen teröristler, asker eşi ve 11 aylık bebeğinin araçla geçişi sırasında düzeneği patlatarak anne ve bebeğini şehit etti.​

PKK'YA TEK LAF YOK
Söz konusu haberi okuyucularına duyuran Cumhuriyet Gazetesi, PKK'lı hainlere, terörist diyemedi.
Ajansların geçtiği haberde düzeltmeler yapan Cumhuriyet, "terörist" ifadesini kullanmadı.

Hakkari’de saldırı: Askerin eşi ve bebeği öldü

Hakkari Yüksekova'da PKK'nın yola tuzakladığı EYP'nin patlaması sonucu bir askerin eşi yaşamını yitirdi, ağır yaralanan 11 aylık bebeği ise kurtarılamadı.

Bölücü terör örgütü PKK, hain saldırılarına devam ediyor.

ASKER EŞİ HAYATINI KAYBETTİ, BEBEĞİ AĞIR YARALI

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada “31 Temmuz 2018 günü ilimiz Yüksekova ilçesi Büyükçiftlik beldesi Susat Deresi mevkiinde askeri personel eşinin kullanmış olduğu sivil aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden yola tuzaklanmış EYP’nin (El Yapımı Patlayıcı) infilak etmesi sonucu, askeri personelin eşi olay yerinde yaşamını yitirmiş, 11 aylık bebeği ise ağır yaralanmıştır. Yaralı bebeğin tedavisi sevk edildiği Yüksekova Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

BEBEK KURTARILAMADI

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada ağır yaralandığı belirtilen 11 aylık bebek Mustafa Bedirhan Karakaya ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÖREN DÜZENLENECEK

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda yarın  şehit anne Nurcan Karakaya ve bebeği için tören düzenlenecek.

Törenin ardından cenazeler Sivas’a uğurlanacak.

 

Hulusi Akar'dan intikam sözü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü tarafından öldürülen 11 aylık asker bebeği ve eşi için intikam yemini etti.

Terör örgütü PKK, Hakkari'de yola patlayıcı tuzaklayarak hain bir saldırıda bulundu. Patlayıcının infilat etmesiyle asker eşi olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği şehit oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Hulusi Akar, intikamlarının alınacağını dile getirdi.

"SÖZÜMÜ TUTMADAN ALLAH CANIMI ALMASIN"

Yüksekova'daki terör saldırısı Türkiye'yi yaralarken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Şehitlerin intikamının alınacağını ifade eden Akar, "O masum yavrunun intikamını almadan, o annenin hesabını sormadan, şehitlerimize olan sözümü tutmadan Cenab-ı Allah canımızı almasın. İnlerinize gireceğiz, inlerinize! Hayatını kaybeden yavrumuza ve annesine Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Terör örgütü PKK'nın katlettiği çocuklar

Kalleş saldırıların arkasında olan PKK'lı teröristler, küçük çocukları hedef alacak kadar alçak.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırı tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

PKK'NIN KİRLİ GEÇMİŞİ

Asker eşiyle 11 aylık bebeğini tuzaklanan EYP ile katleden PKK'lı teröristlerin geçmişi bu tip kalleş saldırılarla dolu.

11 AYLIK MUSTAFA

11 aylık Mustafa Bedirhan Karakaya. PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde annesi Nurcan Karakaya ile birlikte şehit oldu.

ECRİN 1 YAŞINDAYDI

1 yaşını yeni dolduran Ecrin Açıkgöz... Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırıda babasıyla birlikte şehit oldu.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, PKK demeden terörü lanetledi

Terörle mücadele operasyonlarının karşısında duran CHP'li Tanrıkulu'nun, PKK demeden terörü lanetlemesi samimiyetsiz geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine karşı başlattığı mücadelenin bel kemiğini oluşturan SİHA'ların aktif olarak kullanılmaya başlamasına ilk karşı çıkan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu olmuştu.

PKK, 11 AYLIK BEBEĞİ ÖLDÜRDÜ

Örgütü sevindiren açıklamalara imza atan Tanrıkulu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerin asker eşini 11 aylık bebeğiyle katletmesinden sonra Twitter'dan terörü lanetlemek istedi.

PKK DEMEDEN TERÖRÜ LANETLEMEK...

Terör örgütü PKK'nın adını anmadan terörü lanetleyen CHP'li vekile takipçileri de tepki gösterdi.

 

Cumhuriyet'in PKK hassasiyeti

11 aylık bebeği annesiyle birlikte katleden PKK'lı teröristlere şefkatle yaklaşan bir medya var.

Alçak terör örgütü PKK, kalleş saldırılarının arasına bir yenisini daha ekledi.

BEBEK KATİLLERİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yola EYP döşeyen PKK'lı teröristler; asker eşini 11 aylık bebeğiyle şehit etti.

PKK'YA TEK KELİME YOK

Söz konusu haberi okuyucularına duyuran Cumhuriyet Gazetesi, PKK'lı hainlere, terörist diyemedi.

Ajansların geçtiği haberde düzeltmeler yapan Cumhuriyet, "terörist" ifadesini kullanmadı.

 

PKK'dan asker ailesine bombalı saldırı

Hakkari Yüksekova'da terör örgütü PKK tarafından önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu askerin eşi ve yaralanan 11 aylık bebeği hayatını kaybetti.

Hakkari Yüksekova'da asker eşi Nurcan Karakaya'nın kullandığı sivil aracın geçişi sırasında bölücü terör örgütü PKK tarafından önceden yola tuzaklanmış EYP (El Yapımı Patlayıcı) infilak etti.

Karakaya olay yerinde hayatını kaybetti. Patlamada yaralanan 11 aylık bebek Mustafa Bedirhan ise kurtarılamadı. 

Asker eşi Nurcan Karakaya'nın, Sivas Şarkışla'daki ailesine acı haber verildi. Karakaya'nın babaevinin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı.

Eşini ziyaretten dönüyormuş

Nurcan Karakaya'nın, Uşak'tan, bebeği Mustafa Bedirhan ile ilçede görev yapan astsubay eşini ziyaret etmek için geldiği belirtildi.

Nurcan Karakaya'nın kız kardeşinin kocası Şener Ergüven, akşam saatlerinde bacanağı Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın kendisini telefonla arayarak, "Nurcan'ın arabasında patlama oldu, Nurcan'ı kaybettik, çocuk ağır yaralı." şeklinde bilgi verdiğini söyledi.

Olayın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten ve teröre tepki gösteren Ergüven, "Artık görüyoruz PKK'nın ne boyutta olduğunu, neler yaptığını, bu millete neler çektirdiğini biliyoruz. Lanet olsun. En son aldığım bilgiye göre eşi, birliğe ziyarete gitmiş, ziyaret dönüşünde uzaktan kumanda ile arabayı patlatmışlar" dedi.

Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın, daha önce görev yaptığı Uşak'ın Sivaslı ilçesinden tayinin çıkması sonucu kısa bir süre önce yeni birliğinde göreve başladığı öğrenildi.

Serkan Karakaya'nın Kayseri'deki babaevinde yas var

Askeri yetkililer tarafından Kayseri Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi Adıbelli Sokak'ta oturan baba Mustafa ve anne Kezban Karakaya'ya acı haber verildi. Mahalle sakinlerinin ve yakınların Türk bayrağı astığı evin önünde Kuran’ı Kerim okundu.

Anne ve bebeğinin cenazeleri, 1 Ağustos'ta Otluca Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından uçakla Kayseri'ye uğurlanacak. Daha sonra karayolu ile Şarkışla ilçesine getirilerek ikindi vakti Şarkışla Muhsin Yazıcıoğlu Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.