İki provokatöre operasyon! Sosyal medyadan nefret saçan Ramin Saeidi ve Fahrettin Gökberk Akbulut gözaltına alındı

Sosyal medyayı yalanlar ve iftiralar çöplüğüne döndüren iki isim gözaltına alındı. Yaptığı paylaşımlarla daha önce "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından tutuklanıp cezaevine konulan İranlı Ramin Saeidi yakın zamanda serbest bırakılmıştı. Aynı zamanda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ait Ambargo TV'nin de çalışanı olan Saeidi, aldığı cezaya rağmen akıllanmadı ve provokatif paylaşımlarına devam etti.

İran asıllı Ramin Saeidi ve Fahrettin Gökberk Akbulut (Distaste Moment) isimli provokatörler gözaltına alındı

Giriş: 27.06.2024 22:03 Güncelleme:28.06.2024 02:26

Sosyal medya provokatörü Distaste Moment gözaltına alındı!

İki provokatöre operasyon! Sosyal medyadan nefret saçan Ramin Saeidi ve Fahrettin Gökberk Akbulut gözaltına alındı

Son dakika haberleri... İran asıllı Ramin Saeidi ve Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan provokatör Fahrettin Gökberk Akbulut hakaret, tehdit, nefret söylemi, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçlarından gözaltına alındı.

Sosyal medyada iki ayrı hesabı kullanarak çirkin paylaşımlarda bulunan Fahrettin Gökberk Akbulut adlı provokatör için harekete geçildi. Distaste Moment isimli isi ayrı hesabı kullanan Akbulut'un, hakaret, tehdit, nefret söylemi, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçlarından gözaltına alındığı öğrenildi.

Sosyal medya platformu X üzerinden 2 farklı hesap kullanarak provokatörlük yapan şahıs için düğmeye basıldı. Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan provokatör Fahrettin Gökberk Akbulut sosyal medyada çirkin ve hakaret dolu paylaşımlar yaparak provokatörlükte bulundu.

Sosyal medyayı yalanlar ve iftiralar çöplüğüne döndüren iki isim gözaltına alındı. Yaptığı paylaşımlarla daha önce "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından tutuklanıp cezaevine konulan İranlı Ramin Saeidi yakın zamanda serbest bırakılmıştı. Aynı zamanda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ait Ambargo TV'nin de çalışanı olan Saeidi, aldığı cezaya rağmen akıllanmadı ve provokatif paylaşımlarına devam etti. İranlı provokatör bir kez daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan bir diğer isim ise Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan provokatör Fahrettin Gökberk Akbulut oldu. Akbulut, "tehdit", "hakaret", "nefret söylemi", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçlarından gözaltına alındı.

GÖZALTINDA

Distaste Moment adlı hesapların kullanıcısı için harekete geçen ekiplerin Akbulut'u hakaret, tehdit, nefret söylemi, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçlarından gözaltına alındı.

İran asıllı Ramin Saeidi ve Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan provokatör Fahrettin Gökberk Akbulut hakaret, tehdit, nefret söylemi, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçlarından gözaltına alındı.

Sosyal medya üzerinden nefret pompalayan Ambargo TVnin çalışanı İranlı Ramin Saeidi talimatı Ümit Özdağdan aldığını itiraf etti!

Sosyal medya üzerinden nefret pompalayan Ambargo TV'nin çalışanı İranlı Ramin Saeidi talimatı Ümit Özdağ'dan aldığını itiraf etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla toplumu kamplara ayıran, bölen, yalan ve iftiralarla bu platformu çöplük haline getiren iki provokatör gözaltına alındı. Provokatörlerden biri aynı zamanda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ait Ambargo TV'nin de çalışanı olan İranlı Ramin Saeidi, diğeri ise Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan Fahrettin Gökberk Akbulut. 

Saeidi, geçtiğimiz yıl kullandığı nefret söylemleri nedeniyle basın ve yayın yoluyla, "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" ve "halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla tehdit" suçlarından tutuklanmıştı. Mahkeme bu ismi ve beraberindekileri ocak ayında serbest bırakmıştı. 

Bu suçları işleyen ve ceza alan İranlı provokatörün yeniden tahrik dolu paylaşımlara başladığı görüldü. Bunun üzerine harekete geçen emniyet yetkilileri Saeidi'yi yeniden gözaltına aldı. 

İşte İranlı Ramin Saeidi'nin bazı paylaşımları:

Valilik harekete geçti! Doktordan pes dedirtecek vurgun: Ölülere obezite tedavisi...Haberi Görüntüle

DİĞER PROVOKATÖR FAHRETTİN GÖKBERK AKBULUT

Gözaltına alınan bir diğer isim de Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan provokatör Fahrettin Gökberk Akbulut oldu.

Akbulut, "tehdit", "hakaret", "nefret söylemi", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçlarından gözaltına alındı.

GEÇEN YIL TUTUKLANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl nefret içerikli paylaşımlar yaptıkları tespit edilen 27 hesap yöneticisi düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı. Sosyal medya platformları üzerinden provokasyon yaptığı tespit edilen 10 şüpheli tutuklanmıştı.

İranlı Ramin Saeidi'nin de aralarında yer aldığı 10 zanlı, ocak ayında mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.



YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan tutuklanan, kısa süre sonra cezaevinden çıkan, deport edilmesi beklenen İranlı Ramin Saeidi'nin yeniden sosyal medyada provokasyonlara başladığı görülmüştü.

Provokatör Saeidi'nin tekrar gözaltına alındığı öğrenildi.


İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIMLAR

"Tacikistan yönetimi başörtüsü takılmasını ve İslami bayramların kutlanılmasını yasakladı. Hazır olalım bu seferde bunlar özgür yaşasın diye kalkıp Türkiye'ye gelecekler..."


"Sizce bunlar erkek mi? Kadın mi?"


"Çok şükür, her zaman Anlımız açık, başımız diktir."



TALİMATLARI ÜMİT ÖZDAĞ VERİYORDU

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ait Ambargo TV'nin çalışanı olan İranlı Ramin Saeidi'n geçtiğimiz yıl ifadesinde, "Ben videoların kurgu editlerini yapıyordum ve bunların talimatlarını da Ümit Özdağ'ın kendisinde alarak gerçekleştiriyordum" ifadelerini kullanmıştı.



DİSTASTE MOMENT DE PAKETLENDİ
Öte yandan Distaste Moment isimli iki ayrı hesabı kullanan provokatör Fahrettin Gökberk Akbulut hakaret, tehdit, nefret söylemi, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçlarından gözaltına alındı.



AK PARTİLİ VEKİL KADAK'A TEHDİT PAYLAŞIMI

Provokatör Akbulut daha önce de AK Parti Milletvekili Rümeysa Kadakʼı hedef alarak tehdit paylaşımlarında bulunmuştu. Kafa kesme videolarıyla Kadak'ı tehdit eden Distaste isimli sayfanın yöneticisi Fahrettin Gökberk Akbulut önce gözaltına alınmış ardından ise Ankaraʼda tutuklanmıştı.

Sosyal medya üzerinden nefret pompalayan hesaplara gözaltı şoku! İçlerinde Batuhan Çolak da var! İçişleri Bakanı Ali Yerlikayadan açıklama