İlker Aycı evlendi şahitliğini Erdoğan yaptı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan önce Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in ardından Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile Tuğçe Saatman'ın düğününe katılarak nikah şahidi oldu.

Başkan Erdoğan nikah şahidi oldu (THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Tuğçe Saatman ile evlendi)

Giriş Tarihi: 18.11.2018  23:03 Son Güncelleme Tarihi: 19.11.2018  08:37

Başkan Recep Tayyip Erdoğan önce Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in ardından Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile Tuğçe Saatman'ın düğününe katılarak nikah şahidi oldu.

Başkan Erdoğan, İlker Aycı'nın düğününden önce Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in Kızı Bilge Betül Suver ile Emirhan Enes Temizel çiftinin nikah törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanFatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in kızının nikah şahitliğini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beylikdüzü'nde hasta ziyaretinde bulunduktan sonra Bakırköy Yeşilköy'de bulunan bir otele geçti.

Erdoğan burada Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in Kızı Bilge Betül Suver ile Emirhan Enes Temizel çiftinin nikah törenine katıldı.

Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver kızının nikahını kıyarken Erdoğan da Bilge Betül Suver'in nikah şahitliğini yaptı.

İlker Aycı ile Tuğçe Saatman'ın düğününde nikah şahitliği yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile Tuğçe Saatman'ın düğününe katılarak nikah şahidi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da nikah törenine katıldı.

Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in kızının nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in kızı Bilge Betül Suver ile Emirhan Enes Temizel'in düğününde de nikah şahitliği yaptı.

Belediye Başkanı Suver'in kıydığı nikahta şahitlik yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çifte mutluluklar diledi.

İlker Aycı evlendi şahitliğini Erdoğan yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın düğününe katıldı. Aycı, Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen törenle Tuğçe Saatman ile evlendi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in kızının nikah şahitliğini yaptı. Erdoğan bu törenin ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın düğününe katıldı. Aycı, Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen törenle Tuğçe Saatman ile evlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Beylikdüzü'nde hasta ziyaretinde bulunduktan sonra Bakırköy Yeşilköy'de bulunan bir otele geçti. Erdoğan burada Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in Kızı Bilge Betül Suver ile Emirhan Enes Temizel çiftinin nikah törenine katıldı.

Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver kızının nikahını kıyarken Erdoğan da Bilge Betül Suver'in nikah şahitliğini yaptı.

İLKER AYCI DÜNYA EVİNE GİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan dana sonra Beşiktaş'taki Esma Sultan Yalısı'na geçti. Erdoğan burada Tuğçe Saatman ile evlenen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın düğününe katıldı.

Aycı'nın nikah şahitliğini de yapan Erdoğan yarım saat kaldıktan sonra Esma Sultan Yalısı'ndan ayrılarak Kısıklı'daki evine geçti.

Törene İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile davetliler katıldı.