Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan Görevine Başladı

Cumhurbaşkanlığının 19 Eylül 2024 tarihli Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevine atanan Vahdettin Özkan, Manisa'daki görevine resmi bir törenle başladı. Valilik önünde düzenlenen karşılama töreniyle göreve başlayan Vali Özkan, ilk açıklamasında Manisa'nın kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesini artırma hedeflerine odaklandığını vurguladı.

Manisa'nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan Görevine Başladı

Giriş Tarihi: 27.09.2024  11:21 Güncelleme Tarihi: 27.09.2024  12:27

Cumhurbaşkanlığının 19 Eylül 2024 tarihli Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevine atanan Vahdettin Özkan, Manisa’daki görevine resmi bir törenle başladı.

Cumhurbaşkanlığının 19 Eylül 2024 tarihli Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevine atanan Vahdettin Özkan, Manisa’daki görevine resmi bir törenle başladı. Valilik önünde düzenlenen karşılama töreniyle göreve başlayan Vali Özkan, ilk açıklamasında Manisa’nın kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesini artırma hedeflerine odaklandığını vurguladı.

Vali Özkan, Manisa halkına kaliteli hizmet sunmanın öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirterek, devletin hizmet anlayışını vatandaş odaklı bir yaklaşımla sürdüreceklerini söyledi. İlin kalkınması için kamu kurumlarıyla koordineli çalışmalar yürütüleceğini ifade eden Özkan, "Hizmette esas olan, vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek ve onların taleplerini en hızlı şekilde karşılamaktır" dedi.

Görevine başlamasının ardından Valilik Makamında ilk imzasını atan Vali Vahdettin Özkan, basın mensuplarına da teşekkür ederek, Manisa'nın gelişimi için her kesimin katkısının değerli olduğunu belirtti.

Vali Özkan için karşılama töreni düzenlendi. Tören mangasını selamlayan Vali Özkan , vali yardımcıları ve kurum müdürleriyle tanıştıktan sonra Valilik binasına geçti.