Manisa Turgutlu İlçe'sinde Çınar Kılınç için, dillere destan sünnet düğünü merasimi düzenlendi.

Manisa Turgutlu İlçesinin Esnaflarından Ceyhun Kılınç ve İş kadını (Cey Bebe) Esra Kılınç'ın biricik Oğlu Çınar Kılınç için Dillere destan sünnet düğünü yapıldı Ceyhun ve Esra Kılınç çiftinin oğulları, Cavit, Naciye Kılınç ve Ahmet, Keziban Borazan'ın Torunları Çınar Kılınç düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Manisa Turgutlu İlçe'sinde Çınar Kılınç için, dillere destan sünnet düğünü merasimi düzenlendi. 

Giriş Tarihi: 03.08.2024  20:30 Güncelleme Tarihi: 04.08.2024  17:30

Manisa Turgutlu İlçesinin Esnaflarından Ceyhun Kılınç ve İş kadını (Cey Bebe) Esra Kılınç'ın biricik Oğlu Çınar Kılınç için Dillere destan sünnet düğünü yapıldı
Ceyhun ve Esra Kılınç çiftinin oğulları, Cavit, Naciye Kılınç ve Ahmet, Keziban Borazan'ın Torunları Çınar Kılınç  düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Turgutlu'da Dillere Destan Sünnet Düğünü

TURGUTLU İlçesinin tanınan esnaflarından Ceyhun Kılınç ve Esra Kılınç çiftinin biricik oğlu Çınar Kılınç, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Ergenekon Mahallesi Ahmet hamdi Akşam Mutlu Evend Garden  Düğün salonu'nda  Davetlilere  ikramla başlayan sünnet merasimi, eğlence programıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

Bugün (04.Ağustos.2024) Şehitler Mahallesi Akyer sokak No:19 'da gerçekleşen sünnet törenine binlerce davetli katıldı. Davetlilere yemek ikramıyla başlayan sünnet merasimi, Mevlid-i Şerif tilaveti hitamında, Müzik eşliğinde devam etti, Yaklaşık Sekiz bin  Davetliye yemek ikramında bulunuldu.

Çınar Kılınç'ı  At üzerinde, davul zurna eşliğinde, Turgutlu  sokakları gezdirdiler, O anları gören vatandaşlar alkışlarla eşlik etti.  15-temmuz.net haberleri