TİP'li Ahmet Şık'tan provokasyon: Meclis'teki Can Atalay oturumunda kavga

Son dakika haberi... TBMM'deki 'Can Atalay' oturumunda TİP'li Ahmet Şık'ın rezil provokasyonu sonrası kavga çıktı. Ahmet Şık'ın AK Parti sıralarına dönük, "Can Atalay'a terörist demeniz şaşırtıcı değil. Tüm yurttaşlar bilsin, bu ülkenin en büyük teröristleri bu sıralara çökenlerdir" gibi skandal sözleri sonrası ortalık karıştı.

TBMM'de tekme tokat kavga! Yerler kan oldu! Can Atalay oturumunda ortalık karıştı...

Giriş:16.08.2024 14:49 Güncelleme:16.08.2024 16:13

TİP'li Ahmet Şık'tan provokasyon: Meclis'teki Can Atalay oturumunda kavga

TBMM, Can Atalay için toplandı... Meclis'teki oturumda yumruklu kavga: Milletvekilleri birbirine girdi

Meclis'te yumruklar konuştu! Can Atalay oturumunda Ahmet Şık'tan 'TİP'ik provokasyon: AK Parti'yi hedef alan rezil sözler

TBMM, Can Atalay gündemiyle olağanüstü toplandı. TİP İstanbul vekili Ahmet Şık, kürsüde skandal bir provokasyona imza attı. Şık, AK Parti sıralarına dönüp "Sizde utanma yok. Zerre miskal utanmanız yok. Haysiyetiniz yok" deyince Meclis'te tansiyon yükseldi. Oturuma ara verilmesine rağmen tansiyon dinmedi. Ahmet Şık aradan sonra kürsüde AK Parti milletvekillerine dönerek "Gelmiş geçmiş en büyük vatan haini terörist sizsiniz" deyince Meclis'te yumruk yumruğa kavga çıktı.

TBMM'de Can Atalay ile ilgili düzenlenen oturumda yumruklu kavga çıktı. TBMM'nin zemininde çıkan kavga sonrası kanlar görülürken A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş canlı yayında yaşanan olayları anlattı. Yeşiltaş "Şık kendisine yönelik yapılan hiçbir uyarıyı dinlemedi. AK Partili vekillere de "teröristler" deyince ortalık karıştı. Bazı milletvekillerinin yaralandığını gördük" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın başkanlığında, CHP'nin "Anayasa Mahkemesinin Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşmesiyle ilgili verdiği karara ilişin genel görüşme yapılması" önergesini ele almak üzere olağanüstü toplandı. Meclis'teki oturumda tekmeli yumruklu kavga çıktı, milletvekilleri birbirine girdi. Meclis'teki oturuma 45 dakika ara verildi. 45 dakikada bir uzlaşı sağlanmadığı için ara 20 dakika daha uzatıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 'Can Atalay' gündemiyle olağanüstü toplandı. Toplantıda konuşmak için kürsüye çıkan Ahmet Şık, provokasyon kalkıştı. Şık'ın sözleri sonrası tekmeli-yumruklu kavga çıktı.

TBMM'de Can Atalay ile ilgili düzenlenen oturumda yumruklu kavga çıktı. TBMM'nin zemininde çıkan kavga sonrası kanlar görülürken A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş canlı yayında yaşanan olayları anlattı. Yeşiltaş "Şık kendisine yönelik yapılan hiçbir uyarıyı dinlemedi. AK Partili vekillere de "teröristler" deyince ortalık karıştı. Bazı milletvekillerinin yaralandığını gördük" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Can Atalay özel oturumu için yeterli sayıya ulaşıldı. AK Parti toplantıya iştirak ederken MHP Grubu katılım sağlamadı.

TBMM'deki 'Can Atalay' oturumunda TİP'li Ahmet Şık'ın rezil provokasyonu sonrası kavga çıktı. Ahmet Şık'ın AK Parti sıralarına dönük, "Can Atalay'a terörist demeniz şaşırtıcı değil. Tüm yurttaşlar bilsin, bu ülkenin en büyük teröristleri bu sıralara çökenlerdir" gibi skandal sözleri sonrası ortalık karıştı.

TBMM'de yumruklu kavga çıktı! Can Atalay oturumunda vekiller arasında kavga

AHaber Muhabiri İlter Yeşiltaş kavgaya ilişkin şu bilgileri verdi:

Geride bıraktığımız dakikalarda belki de son yılların en büyük kavgası yaşandı. TİP Milletvekili Ahmet Şık kürsüye geldi ve yaptığı konuşmada AK Partililere yönelik ağır sözler ve hakaretlerde bulundu. Bu hakaretlerin ardından Alpay Özalan kürsüye yöneldi, burada yumruklu kavga yaşandı. Burada diğer milletvekilleri de kavgaya dahil oldu. AK Partili vekiller ile CHP, TİP vekilleri arasında büyük kavga yaşandı.

Bekir Bozdağ Genel Kurula 45 dakikalık ara verdi. Bazı vekillerin yaralandığına ilişkin bilgiler var.

 

 

MECLİS'TE 'TİP'İK PROVOKASYON

TİP İstanbul vekili Ahmet Şık, kürsüde skandal bir provokasyona imza attı. Şık, AK Parti sıralarına dönüp "Sizde utanma yok. Zerre miskal utanmanız yok. Haysiyetiniz yok" deyince Meclis'te tansiyon yükseldi.

YUMRUKLU KAVGA ÇIKTI

TBMM'de Can Atalay ile ilgili düzenlenen oturumda yumruklu kavga çıktı.

TBMM'nin zemininde çıkan kavga sonrası kanların olduğu ve temizlik görevlilerinin bölgeyi temizlediği iddia edildi.

"KES SESİNİ" DİYEREK BAĞIRDI

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Şık'a tepki gösterdi. Ahmet Şık da "Kes sesini diye bağırarak" Meclis'i sabote etti. Daha sonrasında AK Parti ve muhalefet bloğu arasında gerginlik yaşandı. Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ oturuma 15 dakika ara verdi.

"BAZI VEKİLLER YARALANDI"

A Haber Muhabiri İlter Yeşiltaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ahmet Şık, AK Partili vekillere hakaretler ederek "teröristler" dedi. Alpay Özalan, Şık'ın sözleri sonrası üzerine yürüyerek yumruk attı. Çıkan kavgada bazı vekiller yaralandı. Şu an oturuma ara verildi. Şık kendisine yönelik yapılan uyarıları dinlemedi. AK Parti'ye yönelik hakaretler yağdıran Şık'a en büyük tepkiyi Alpay Özalan gösterdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Can Atalay özel oturumu için yeterli sayıya ulaşıldı.

AK Parti toplantıya iştirak ederken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grubu katılım sağlamadı.

Filistin oturumuna gelmeyen Özgür Özel Can Atalay oturumuna sekerek geldi
FİLİSTİN OTURUMUNA GELMEYEN ÖZGÜR ÖZEL CAN ATALAY OTURUMUNA GELDİ!

Dün ayağı kırıldığı için mazeret sunan ve tarihi 'Filistin Özel Oturumu'na katılmayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün Can Atalay için TBMM Genel Kurulu'na geldi.

MECLİS'TE 'TİP'İK PROVOKASYON

TİP İstanbul vekili Ahmet Şık, kürsüde skandal bir provokasyona imza attı.

Şık, AK Parti sıralarına dönüp "Sizde utanma yok. Zerre miskal utanmanız yok. Haysiyetiniz yok" deyince Meclis'te tansiyon yükseldi.

TBMM'de 'TİP'ik provokasyon!
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Şık'a tepki gösterdi. Ahmet Şık da "Kes sesini diye bağırarak" Meclis'i sabote etti. Daha sonrasında AK Parti ve muhalefet bloğu arasında gerginlik yaşandı.

Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ

Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ oturuma 15 dakika ara verdi.

TBMM'de yumruklar konuştu
AK PARTİLİ VEKİLLERE "VATAN HAİNİ" DEDİ, ORTALIK BİR KEZ DAHA GERİLDİ

Ahmet Şık aradan sonra kürsüde AK Parti milletvekillerine dönerek "Gelmiş geçmiş en büyük vatan haini terörist sizsiniz" deyince Meclis'te yumruk yumruğa kavga çıktı.
İşte kavganın en net görüntüsü:

Genel Kurulda arbede yaşandı.
Genel Kurulda arbede yaşandı.
Genel Kurulda arbede yaşandı.

Kargaşada yumruk yiyen TİP vekili Ahmet Şık'ın daha sonra AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan'a yumruk atmaya çalıştığı görüldü.

Kavga sonrası görevliler yerdeki kan damlalırını temizledi

"YARALANAN MİLLETVEKİLLERİ VAR"

A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş, TBMM'deki gerilim sonrası son durumu aktardı.

Meclis'te yumruk yumruğa kavga

"TBMM'de son yıllarda çıkan en büyük kavga bugün yaşandı" diyen Yeşiltaş, bazı milletvekillerinin yaralandığını söyledi.

Görüntülerde yerde kan izleri olduğu gözlemlendi.

TBMMde Can Atalay oturumu! AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: Anayasanın 85. maddesine aykırıdır