Turkuvaz Medya'dan Azra Kohen'in açıklamaları sonrası anlamlı adım! Siyonistlerin savunuculuğunu yapan sözde yazara boykot: Kitapları satıştan kaldırıldı.

Everest Yayınları, gelen ilk tepkiler sonrası Instagram hesabındaki gönderilerini yorumlara kapattı. Ancak katliam karşıtı vatandaşların baskısına dayanamayan yayınevi geç de olsa bir açıklama paylaştı. 'Azra Kohen'in adının geçirilmediği açıklamada, "İnsanlık suçunu meşrulaştıran hiç kimsenin yayın grubumuz bünyesinde yer alamayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. Everest Yayınları'nın internet sitesinde de Azra Kohen'in kitaplarının satıştan kaldırıldığı görüldü.

Soykırım destekçisi Azra Kohen'in yayınevi Everest'ten tepkiler sonrası ilk açıklama: Kitaplarını satıştan kaldırdı 

Giriş Tarihi: 30.05.2024  16:46 Güncelleme Tarihi: 30.05.2024 17:01

Turkuvaz Medya'dan Azra Kohen'in açıklamaları sonrası anlamlı adım! Siyonistlerin savunuculuğunu yapan sözde yazara boykot: Kitapları satıştan kaldırıldı.

"Filistinliler çocuklarını bilerek bombalatıyor" diyen Azra Kohen yine İsrail'i akladı! Aileden gelen soykırım şakşakçılığı ve Yahudi bağları

"Filistinliler çocuklarını bilerek bombalatıyor" diyen mazlum Gazze halkının 'yok olmasını' dileyen sözde yazar Azra Kohen önce "Ben Müslüman ailede büyüdüm" diyerek çark etti sonra da İsrail'in işlediği sistematik soykırımı süslü cümlelerle aklamaya yeltendi. Gazze ve Refah'ta bombalarla öldürülen çocukların 'sosyal medyada paylaşılmak' için öldüğünü savunan Kohen, "Çocukların öldürülmeleri kesinlikle gerçek ama bazıları İsrail hükümeti tarafından bazıları da o videoyu çekenler tarafından. Böyle bir gerçek var" dedi. Bilindiği üzere Kohen ailesi Yahudi kökenli. Azra Kohen'in İsrail'e verdiği koşulsuz desteğin altında aile bağlarının olduğu aşikar. Öte yandan Turkuvaz Medya, Kohen'in kitaplarının satışı durdurarak siyonist destekçisine gereken cevabı verdi.

Terör devleti İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlarda Filistinli anne ve babaların çocuklarını görüntü vermek için 'yem' olarak kullandıklarını öne sürerek 'soykırıma kılıf uyduran' siyonist yazar Azra Kohen'e tepkiler çığ gibi büyüyor. Vicdan sahibi vatandaşların isyanı sonrası birçok kitapevi harekete geçerek sözde yazarın kitaplarını satıştan kaldırdı. Gözler ise soykırım destekçisi Kohen'in yayınevi olan Everest'e çevrildi. Everest Yayınları, gelen ilk tepkiler sonrası Instagram hesabındaki gönderilerini yorumlara kapattı. Ancak katliam karşıtı vatandaşların baskısına dayanamayan yayınevi geç de olsa bir açıklama paylaştı. 'Azra Kohen'in adının geçirilmediği açıklamada, "İnsanlık suçunu meşrulaştıran hiç kimsenin yayın grubumuz bünyesinde yer alamayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. Everest Yayınları'nın internet sitesinde de Azra Kohen'in kitaplarının satıştan kaldırıldığı görüldü.

Duyarlı vatandaşlar Azra Kohen'le iş birliği yapan yayınevine tepki göstermişti.

Soykırımcı İsrail ordusu, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) 'saldırıları durdurma' kararına rağmen katliamlarına devam ediyor.

Son olarak Refah'taki çadır kentteki füzeli saldırıda çoğunluğu çocuk ve kadın en az 45 Filistinli uykularında diri diri yanarak can verdi.

Refah'taki katliama dünyanın dört bir yanından tepki yağdı.

Dünya terör devleti İsrail'in alçak saldırısını kınarken sözde yazar Azra Kohen'den skandal bir Filistin açıklaması geldi.

Kohen, Filistin annelerin çocuklarını bilerek öldürttüğü iftirasına imza atan sözleriyle adeta infiale neden oldu.

ABD ve Batı'nın kesintisiz desteğini arkasına alan katil İsrail, tüm dünyanın gözü önünde Gazze'de mazlumları katletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde işgalci İsrail ordusunun, Uluslararası Adalet Divanının kararına rağmen Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin kampına düzenlediği saldırıda 45 Filistinli yanarak şehit oldu. Ayrıca bir bebeğin başının bedeninden ayrıldığı o görüntüler tüm dünyada tepkilere neden oldu. Katil İsrail'in vicdanları yaralayan o kalleş saldırılarının ardından Sözde yazar Azra Kohen'den skandal bir açıklama geldi. Kohen, yaptığı açıklamada, "Çocuklarını bombaların atılacağı yerlere bilerek götürüyorlar" sözleriyle akla ziyan ifadeler kullandı. Sözde yazar Kohen'e tepkiler çığ gibi büyürken Turkuvaz Medya Grubuna ait D&R ve Idefix markaları, Gazzelileri hedef alan Azra Kohen'e ait kitapların satışını internet sitelerinde sonlandırdı.

İşgalci israil, 7 Ekim'den bu yana Gazze halkına ölüm yağdırmaya devam ediyor.

Terör devleti çocuk, genç ve yaşlı demeden binlerce Filistinliyi acımasızca katlediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde (26 Mayıs 2024) işgalci İsrail, Refah'ta Filistinlilerin bulunduğu çadırları hedef alarak yeni bir katliama imza attı.

45 FİLİSTİNLİ YANARAK ŞEHİT OLDU
Uluslararası Adalet Divanının kararına rağmen Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin kampına düzenlediği saldırıda 45 Filistinli yanarak şehit oldu. Ayrıca bir bebeğin başının bedeninden ayrıldığı o görüntüler tüm dünyada tepkilere neden oldu.

SÖZDE YAZAR KOHEN'DEN AKLA ZİYAN AÇIKLAMA
Sözde Yazar Azra Kohen, yaşananlardan sonra, Refah konusunda paylaşım yapmamasını eleştiren bir takipçisine verdiği yanıt ile akla ziyan ifadeler kullandı.

"ÇOCUKLARINI BİLEREK BOMBALARIN ATILACAĞI YERLERE GÖTÜRÜYORLAR"
Filistinlilerin çocuklarını, '3 saat önceden uyarılar yapılmasına rağmen bombaların atılacağı yerlere bilerek götürdüğünü' söyleyen Kohen, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" dedi.


TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Kohen'in skandal sözleri üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı, "içimizdeki hain", "siyonist yazar" ifadeleri ile tepki gösterdi.

 

TURKUVAZ MEDYA'DAN KOHEN'E GEREKEN CEVAP
Turkuvaz Medya Grubuna ait D&R ve Idefix markaları, Gazzelileri hedef alan Azra Kohen'e ait kitapların satışını internet sitelerinde sonlandırdı.

 

Hem Idefix hem de D&R'ın internet satış platformlarında Kohen'in kitaplarına ilişkin yapılan aramalarda "404 - Aradığınız içeriğe ulaşılmıyor" sonuç sayfası çıkıyor.

Yazar Azra Kohen’den ’Filistin’ skandalı!

'Çocuklarını bombaların atılacağı yerlere bilerek götürüyorlar'

Kohen dehşete düşüren açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla ile 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağrılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesi yok olmasını diliyorum. Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum. Onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun koşullarınız analiz edebilecek içerikte bir varlık olmalı. Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor."Katliama kılıf uydurmaya devam etti

Azra Kohen son yayınladığı video ile daha fazla skandala imza atarak siyonist ve soykırım seviciliğini bir üst boyuta taşıdı. Çocukların, içerik çekmek için Filistinliler tarafından kurban edildiği yalanını söyleyen Kohen, "Video çekebilmek için çocuklar istismar ediliyor" dedi. Siyonist Kohen, "Biz paylaşalım diye çocuklar öldürülüyor" açıklamasını yaptı.

Geçmişte de benzer ifadeler kullandı

Kohen'in, geçtiğimzi dönemde de Filistinlileri benzer sözlerle hedef aldığı ortaya çıktı.

Kohen, o dönemki paylaşımında ise, "Kendi soyunu korumayan her ulus lanetlenir ve tabii kendi soyunu demagoji için kullanan, bomba atılacağı anons edildiği halde, bölge uyarıldığı halde çocukları köşelere koyup ellerinde kamera ile bekleyen bu kişilerin yok olmasını diliyorum. Kendi çıplak ellerimle yok olmalarına yardım edecek kadar..." ifadelerini kullanmıştı.

Kohen'in bir başka paylaşımı ise şöyle:

 

 

Vicdan sahibi insanlar İsrail destekçisi Azra Kohen'e ve Kohen'in; Fi, Çi, Pi, Aeden ve Gör Beni isimli tartışmalı kitaplarının yayımcılığını üstlenen Everest Yayınları'na sosyal medya platformları X (Twitter) ve Instagram'da tepki üstüne tepki gösterdi.

Everest Yayınları Instagram gönderilerini yorumlara kapattı

Sosyal medya kullanıcıları, Kohen gibi İsrail terörüne kılıf uyduran bir yazar ile iş birliği yapan Everest Yayınları'na derhal Kohen ile iş birliğini bitirmesi ve kitaplarını toplatması için çağrıda bulundu. Ancak yayınevi gelen tepkilerin ardından Instagram hesabındaki gönderilerini yorumlara kapattı.

Tepkiler dinmeyince açıklama yaptı: Azra Kohen diyemedi

Everest Yayınları, Azra Kohen'e olan tepkilerin dinmemesi üzerine bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Filistin halkına uygulanan soykırımı lanetliyoruz. En zalim silahlarla, başta çocuklara ve kadınlara olmak üzere, tüm Filistin halkına uygulanan bu durum bir insanlık suçudur. Bütün yazarlarımızdan da, en ufak bir ama, fakat olmaksızın bizimle aynı görüşte olduğuna inanıyoruz. Bu konuda, bu büyük insanlık suçunu meşrulaştıran ya da öven hiç kimsenin yayın grubumuz bünyesinde yer alamayacağını kamuoyunun bilmesini isteriz." ifadelerine yer verildi. Sosyal medya kullanıcıları açıklamada Azra Kohen ismine yer verilmemesine de tepki gösterdi.

Kitap satışını durdurdu

Açıklama sonrası sözde yazarın kitaplarının da web sitesinden kaldırıldığı görüldü.

İsmail Kılıçarslan'dan Everest Yayınları'na Azra Kohen çağrısı: İnsanlığınız varsa kitaplarını satıştan çekersiniz

Terör devleti İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik soykırım saldırılarında çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 36 bini aşkın Filistinli şehit oldu. İsrail'in son olarak sivilleri göçe zorladığı Refah'ta yer alan kampa düzenlediği saldırıda, bebeklerin kafası koptu, insanlar diri diri yanarak can verdi. Yazar Azra Kohen, 46 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan sonra bir takipçisine verdiği cevapta skandal ifadeler kullandı. Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere 'uyarılar yapılmasına rağmen bilerek götürdüğünü' iddia eden Kohen, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor." dedi. Kohen'in söz konusu skandal çıkışı tvnet'te ekranlara gelen Siyaseten programında ele alındı. Katil İsrail'e arka çıkan söylemlerde bulunan Kohen'i sert sözlerle eleştiren Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Allah'ın laneti senin üzerine olsun. Bugünden itibaren Azra Kohen'le ilgili sorunum var benim. Niye çünkü Siyonist olduğu ortaya çıktı. Bugünden itibaren Everest Yayınları'na baskı yapacağım. 'Şu kadarcık insanlığınız varsa yarın bütün kitaplarını satıştan çekersiniz' diye. Yarından itibaren Milli Eğitim Bakanlığına 'eğer bir kere daha bu kadını herhangi bir etkinliğinizde görürsem sizin kim olduğunuza bakmadan feryadı figan koparacağım' diye yarın söyleyeceğim." dedi. Kılıçarslan, Gazeteci Ersin Çelik'in, "Vatandaşlıktan çıkarılması gerekmiyor mu?" söylemlerine de, "Tabi ki de gerekiyor." ifadeleriyle destek verdi.

Soykırım destekçisi Azra Kohen yine Filistinli anne babaları hedef aldı: İçerik çekmek için çocuklarını öldürüyorlar

Azra Kohen isimli soykırım destekçisi psikolog, geçtiğimiz gün "Yavrusunu koruyamayan herkesin ölmesini diliyorum." diyerek çocuk katili İsrail'i değil, Filistinli anne babaları suçlamıştı. Bunun üzerine yayınladığı videoda daha fazla skandala imza atarak siyonist ve soykırım seviciliğini bir üst boyuta taşıdı. Çocukların, içerik çekmek için Filistinliler tarafından kurban edildiği yalanını söyleyen Kohen, "Video çekebilmek için çocuklar istismar ediliyor" dedi. Kohen, "Biz paylaşalım diye çocuklar öldürülüyor" açıklamasını yaptı.

Kitabevleri İsrail'i aklamaya çalışan siyonist Azra Kohen'in infiale neden olan sözlerine sessiz kalmadı

Eli kanlı terör devleti İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'de onbinlerce masum insanı katlederken siyonist yazar Azra Kohen "Yavrusunu koruyamayan herkesin ölmesini diliyorum" sözleriyle soykırımcı İsrail'i değil bombalar altıda can veren Gazzelileri suçlamıştı. İnfial uyandıran skandal sözler sonrası online kitap alışveriş plaformu Kitapyurdu, Kohen'e ait kitapları satıştan kaldırırdı. Taksim Kitabevi de sessiz kalmayarak Alfa Kitap, Everest Kitap ve Kapı Yayınları'nı uyardı. Taksim Kitabevi, ''Azra Kohen adlı vicdansız kişiyle ilgili alacağınız karara kadar, Alfa Yayın Grubunun hiçbir kitabını satmayacağız'' dedi. Kohen'in yayınevi Everest ise tepkiler sonrası Instagram paylaşımlarını yoruma kapattı.

Yazar Azra Kohen'den skandal 'Filistin' sözleri: Çocuklarını bombaların atılacağı yerlere bilerek götürüyorlar

Terör devleti İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik soykırım saldırılarında çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 36 bini aşkın Filistinli şehit oldu. İsrail'in son olarak sivilleri göçe zorladığı Refah'ta yer alan kampa düzenlediği saldırıda, bebeklerin kafası koptu, insanlar diri diri yanarak can verdi. Yazar Azra Kohen, 46 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan sonra bir takipçisine verdiği yanıtta skandal ifadeler kullandı. Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere 'uyarılar yapılmasına rağmen bilerek götürdüğünü' söyleyen Kohen, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" dedi.

Azra Kohen'in kitaplarını basan Everest Yayınları tepkilerden kaçtı: Instagram gönderilerini yorumlara kapattı

İletişim ve ekonomi üzerine eğitim alıp, kendisini psikolog olarak lanse eden tartışmalı yazar Azra Kohen bu kez, İsrail'in Gazze'den sonra Refah'ta uyguladığı katliamlarda Filistinli annelerin çocuklarını 'yem' olarak kullandıklarını ifade eden skandal açıklamaları ile gündeme geldi. Kohen, nereye kaçarsa kaçsın üzerine bombalar yağan masum sivilller için "Yavrusunu korumayan, yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" sözlerini kullandı. Vatandaşlar, Azra Kohen'in kitaplarını basan Everest Yayınları'na da tepki gösterdi. Söz konusu yayınevi, gelen tepkilerin ardından Instagram hesabındaki gönderilerini yorumlara kapattı.