Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kula'da Esnafla Bir Araya Geldi

Karşılama programının ardından Yeniden Refah Partisi Kula İlçe binasını ziyaret eden Erbakan'ı parti binası önünde Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Yonca Gurur ve Yeniden Refah partisi Gençlik Kolları Başkanı Halil Çalık çiçek takdim etti. Yeniden Refah Partisi İlçe binasında bir süre partililer ve Kula ilçe yönetimi ile sohbet eden Erbakan Kula hakkında ve 2024 yerel seçim sonuçlarını değerlendirildi. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kula’da Esnafla Bir Araya Geldi

Giriş Tarihi: 27.08.2024  10:26 Güncelleme Tarihi: 27.08.2024  13:02

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ilk olarak Kula Ayakkabıcılar sitesi önünde Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Başkanı Celal Gurur ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Karşılama programının ardından Yeniden Refah Partisi Kula İlçe binasını ziyaret eden Erbakan’ı parti binası önünde Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Yonca Gurur ve Yeniden Refah partisi Gençlik Kolları Başkanı Halil Çalık çiçek takdim etti. Yeniden Refah Partisi İlçe binasında bir süre partililer ve Kula ilçe yönetimi ile sohbet eden Erbakan Kula hakkında ve 2024 yerel seçim sonuçlarını değerlendirildi. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Manisa’daki programı çerçevesinde Kula ilçesini ziyaret etti. İlçe teşkilatında partililer ile bir araya gelen Genel Başkan Erbakan, daha sonra ilçenin semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

Daha sonra partililer ile birlikte Kula’da esnaf ve Pazar yeri esnafını ziyaret eden Erbakan vatandaşlarla buluştu. Pazar yeri esnafını hayırlı işler dileyen Erbakan Pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Öğlen namazını Kurşunlu Camii de kılan Erbakan daha sonra da Kula ilçe Başkanı Celal Gurur’un işletmesinde dinlenmesinin ardından Kula’dan ayrıldı.

 Kula ziyaretinde Erbakan’a Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kadel, Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Serhat Orhan, Yeniden Refah Partisi Ege Bölge Sorumlusu Cafer Azaklı, Yeniden Refah Partisi Manisa Bölge Sorumlusu Burhan Yıldırım, Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Başkanı Celal Gurur, Yeniden Refah Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Ferhat Çetin, Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Başkan Yardımcısı Musa Yaman, Yeniden Refah Partisi Manisa Yönetim Kurulu üyeleri ve Kula İlçe yönetimi eşlik etti.