Ankara’da yolcu otobüsü üst geçide çarptı: 11 can kaybı, 24...

Ankara'da yolcu otobüsü üst geçide çarptı: 11 can kaybı, 24 yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsü köprünün ayağına saplanması sonucu trafik kazası meydana geldi. Korkunç kazada ilk belirlemelere çok sayıda ölü ve yaralı var. Bölgeye çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ankara Eskişehir yolunda bu sabah saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi.

09 Ağustos 2024 - 08:41

Ankara'da yolcu otobüsü üst geçide çarptı: 11 can kaybı, 24 yaralı
Giriş Tarihi: 09.08.2024  08:39 Güncelleme Tarihi: 09.08.2024  08:45
SON DAKİKAAnkara Polatlı'da feci trafik kazası! Otobüs köprüye saplandı 
Ankara'da otobüs üst geçide saplandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Edinilen bilgiye göre; yolcu otobüsü, Olukpınar köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.
Ankara'da otobüs üst geçide saplandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsü köprünün ayağına saplanması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk bilgilere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı. Ankara Valisi Vasip Şahin "Fren izi yok, uyuma sonucu olabilir diye ilk değerlendirmelere göre böyle yorumda bulundu teknik arkadaşlar" dedi.
Ankara'da otobüs üst geçide saplandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara'da otobüs üst geçide saplandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

OTOBÜS ÜST GEÇİDE ÇARPTI

Korkunç kaza saat 05.00 sıralarında Eskişehir yönüne giden otobüsün köprünün ayağına saplanması sonucu meydana geldi.

Kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

OTOBÜSTE SIKIŞANLAR KURTARILDI

İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste sıkışanları kurtardı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Kazanın meydana geldiği güzergah trafiğe kapatıldı.

11 ÖLÜ 24 YARALI

Ankara Valisi Vasip Şahin, korkunç kaza sonrası TRT Haber'e konuştu. Vasip Şahin, yaptığı açıklamada, 11 ölü ve 24 yaralının olduğunu açıkladı.

Vali Şahin, fren izinin olmadığını ve şoförün uyumuş olabileceğini söylerken, kazanın nedeninin araştırıldığını belirtti.



Son dakika haberi: Ankara Polatlı'da korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Yolcu otobüsü, önce bariyerlere sonra üst geçit duvarına çarptı. Kazada11 kişinin öldüğü, 24 kişinin yaralandığı bildirildi. Öte yandan; Ankara Valisi Vasip Şahin, otobüs şoförünün uyuduğu ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.

SON DAKİKA: Ankara Polatlı’da feci trafik kazası! Otobüs köprüye saplandı

Son dakika haberi... Ankara-Eskişehir karayolunda feci bir kaza meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sabaha karşı Ankara'dan Polatlı'ya seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, Olukpınar köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.

SON DAKİKA: Ankara Polatlı’da feci trafik kazası! Otobüs köprüye saplandı

Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Ankara'da feci otobüs kazası: 11 ölü! Olay yerinden canlı yayın

 

SON DAKİKA: Ankara Polatlı’da feci trafik kazası! Otobüs köprüye saplandı

Kazanın meydana geldiği güzergah trafiğe kapatıldı.

SON DAKİKA: Ankara Polatlı’da feci trafik kazası! Otobüs köprüye saplandı

Ankara'daki otobüs kazasının sebebi ne? Ankara Valisi Şahin canlı yayında açıkladı!

 


 güne acı haberle uyandı..

Saat 05.00 sıralarında Polatlı ilçesinde  yönüne giden yolcu otobüsü, köprünün ayağına saplandı.

Kazada aralarında şoförün de olduğu 11 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi ise yaralandı..

FREN İZİNE RASTLANMADI

Yaralıların otobüsten kurtarılarak hastaneye sevk edilmesinin ardından olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonucu yolda fren izine rastlanmadı..

ANKARA VALİSİ: ŞOFÖRÜN UYUMUŞ OLMA İHTİMALİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Kazayla ilgili açıklama yapan Ankara Valisi Vasip Şahin, yolda fren izi olmadığını ve ilk belirlemelere göre şoförün uyumuş olma ihtimalinin değerlendirildiğini belirtti.



Ankara Eskişehir yolunda bir otobüs üst geçit direğine çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 11 ölü ve 24 yaralı var.
Foto: AA

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir'den Ağrı'ya gitmek üzere yola çıkan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, sabaha karşı Olukpınar köyü yakınlarında yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste sıkışanları kurtardı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kazanın meydana geldiği güzergah trafiğe kapatıldı.

Köprünün ayağına saplandı
  Ankara Valisi Vasip Şahin, ilk belirlemelere göre kazada 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 24 kişinin yaralandığını bildirdi.

Kaza sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, Polatlı'ya gittiklerini belirterek, "Temelli'den beraber çıktık, arkalı önlüydük zaten. Otobüs biraz hızlıydı, buraya 3-4 kilometre kala yalpalamaya başladı, sonra köprüye çarptı. Otobüsten fırlayan parçalar aracımıza isabet etti. Arkadan selektör yaptık, kornaya bastık ama duymadı" diye konuştu.



Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi de yaralandı. Ankara Valisi Vasip Şahin "Kazanın olma nedeniyle ilgili ilk değerlendirme uyuma sebebiyle ama daha sonra bu netleşecektir" dedi. Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

 

Bu haber 101674 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ' Durmayacağız' dedi: İsrail kızmızı çizgiyi aştı
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ' Durmayacağız' dedi: İsrail...
MİT'ten terör örgütünün sözde istihbarat sorumlusuna nokta operasyon
MİT'ten terör örgütünün sözde istihbarat sorumlusuna nokta...