Başkan Erdoğan 11 Haziran’da CHP’yi ziyaret edecek! Özgür...

Başkan Erdoğan 11 Haziran'da CHP'yi ziyaret edecek! Özgür Özel'den 'oturma düzeni' ve 'heyet' açıklaması: Hangi konular masada?

CHP lideri Özel gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye yapacağı iadeiziyarete ilişkin soru üzerine Özel, "Geçtiğimiz hafta görüşmüştük, özel kalem müdürlerimiz bugün son bir görüşme gerçekleştirip günü netleştireceklerdi. O yüzden dün, bugün açıklayabileceğimizi söylemiştik. Gelecek hafta, 11 Haziran günü saat 16.00'da Sayın Cumhurbaşkanı'nı genel merkezimizde ağırlayacağız. Gün ve saat bu şekilde netleşmiş oldu, kendilerini bekliyoruz." dedi.

06 Haziran 2024 - 15:21

Başkan Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne yapacağı ziyaretin tarihi ve saati netleşti! Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman olacak?

Giriş Tarihi: 06.06.2024 Güncelleme Tarihi: 06.06.2024 

Başkan Erdoğan 11 Haziran'da CHP'yi ziyaret edecek! Özgür Özel'den 'oturma düzeni' ve 'heyet' açıklaması: Hangi konular masada?

Son dakika... Özgür Özel açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'yi ziyaret edecek tarih belli oldu!CHP Gelen Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iade-iziyaret tarihinin ne zaman olacağını duyurdu. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne yapacağı ziyaretin 11 Haziran'da olacağını söyledi.

Özgür Özel açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ni ziyaret tarihi belli olduBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i 11 Haziran 2024 saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde ziyaret edecek. Özgür Özel iade-i ziyarette heyetlerin ilk görüşmedeki gibi aynı heyetler oluşacağı, oturma düzeninin de siyasi parti genel başkanları şeklinde olacağını duyurdu. Peki, CHP Genel Merkezi'ndeki zirvede hangi konular masada olacak? Detayları A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş aktardı.Başkan Erdoğan 11 Haziran’da CHP’yi ziyaret edecek! Özgür Özel’den ’oturma düzeni’ ve ’heyet’ açıklaması: Hangi konular masada?Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne yapacağı iade-i ziyaretin tarihi netleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'ın 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edeceğini duyurdu.

Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyareti ne zaman olacak?Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yapacağı iade-i ziyaretin tarihi netleşti.

Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne yapacağı iade-i ziyaretin tarihi netleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'ın 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edeceğini duyurdu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yapacağı iade-i ziyaretin tarihi netleşti.

Başkan Erdoğan’ın CHP Genel Merkezi’ne yapacağı ziyaretin tarihi ve saati netleşti! Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman olacak?TARİH BELLİ OLDU
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Başkan Erdoğan'ın ziyaretinin 11 Haziran Salı günü gerçekleşeceğini açıkladı. Özel görüşmenin saat 16.00'da başlayacağını söyledi.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI DA TARİHİ DOĞRULADI
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i 11 Haziran Salı günü ziyaret edeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'e CHP Genel Merkezi'nde iadeiziyarette bulunacaklardır" dedi.

ÖZGÜR ÖZEL'İN AÇIKLAMALARI
Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye yapacağı iadeiziyarete ilişkin soru üzerine Özel, "Geçtiğimiz hafta görüşmüştük, özel kalem müdürlerimiz bugün son bir görüşme gerçekleştirip günü netleştireceklerdi. O yüzden dün, bugün açıklayabileceğimizi söylemiştik. Gelecek hafta, 11 Haziran günü saat 16.00'da Sayın Cumhurbaşkanı'nı genel merkezimizde ağırlayacağız. Gün ve saat bu şekilde netleşmiş oldu, kendilerini bekliyoruz." dedi.

Görüşmede kimlerin bulunacağına ilişkin soruya karşılık Özgür Özel, "Onu da karşılıklı görüştük. Aynı heyetlerle ikinci görüşmeyi de gerçekleştireceğiz." yanıtını verdi.

"Ziyaretle ilgili oturma düzeni müzakere edildi mi?" sorusu üzerine de Özel, "Öyle bir şeye gerek yok. Zaten onu daha önce de konuşmuştuk. İki siyasi partinin genel başkanları nasıl oturması gerekiyorsa o şekilde Sayın Cumhurbaşkanı'nı ağırlayacağız. Bunun dışında herhangi bir şeyi müzakere etmeye gerek yok." şeklinde konuştu.

HANGİ KONULAR MASADA?
Peki, 11 Haziran'da CHP Genel Merkezi'ndeki zirvede hangi konular masada olacak? Detayları A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş aktardı.

Yeşiltaş, "Bu görüşmede yine yeni anayasa konusunun gündeme gelmesi bekleniyor. Son birkaç haftadır özellikle başıboş sokak köpekleriyle ilgili siyasi tartışmalar devam ediyor. AK Parti Grubu'nda yapılan bir kanun hazırlığı var. Buna ilişkin de detaylı bir görüşmenin yapılabileceği ifade ediliyor. Ekonomi ve dış politika gibi önemli başlıklar bu görüşmede masada olacak" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN İADE-İ ZİYARET
2 Mayıs'ta Başkan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etmişti. Basına kapalı yapılan görüşme, 1 saat 35 dakika sürmüştü. Kabulde, CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ile Elitaş da yer almıştı. Başkan Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret gerçekleştireceğini belirtmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN 9 HAZİRAN SONRASINI İŞARET ETMİŞTİ
Bir gazetecinin, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, CHP Genel Merkezinde ziyaretiniz bekleniyor, tarih belli mi?" sorusuna Erdoğan, "Ayın 9'undan sonra." cevabını vermişti.

TARİH BELLİ OLDU
Siyasette 'yumuşayan' ve 'normalleşen' iklimin gölgesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne yapacağı iade-i ziyaretin tarihi belli oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyaretin 11 Haziran'da olacağını söyledi. Görüşmenin saat 16.00 sularında yapılması planlanıyor.


İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan da açıklama geldi.

Altun, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'e CHP Genel Merkezinde iade-i ziyarette bulunacaklardır" dedi.



'OTURMA DÜZENİ' VE 'HEYET' AÇIKLAMASI

"Sayın Cumhurbaşkanı ile 11 Haziran'da saat 16.00'da görüşeceğiz. CHP Genel Merkezi'nde aynı heyetlerle ağırlayacağız" diyen Özel'e oturma düzeninin nasıl olacağı soruldu.

Özel, "Öyle bir şeye gerek yok. Zaten onu daha önce de konuşmuştuk. İki siyasi partinin genel başkanları nasıl oturması gerekiyorsa o şekilde Sayın Cumhurbaşkanı'nı ağırlayacağız. Bunun dışında herhangi bir şeyi müzakere etmeye gerek yok." şeklinde konuştu.


AK PARTİ ADINA ELİTAŞ CHP ADINA TAN
AK Parti Genel Merkezi'ndeki ilk ziyarette Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e de emekli büyükelçi CHP milletvekili Namık Tan eşlik etmişti.


HANGİ KONULAR MASADA?

Peki, 11 Haziran'da CHP Genel Merkezi'ndeki zirvede hangi konular masada olacak? Detayları A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş aktardı.

Yeşiltaş, "Bu görüşmede yine yeni anayasa konusunun gündeme gelmesi bekleniyor. Son birkaç haftadır özellikle başıboş sokak köpekleriyle ilgili siyasi tartışmalar devam ediyor. AK Parti Grubu'nda yapılan bir kanun hazırlığı var. Buna ilişkin de detaylı bir görüşmenin yapılabileceği ifade ediliyor. Ekonomi ve dış politika gibi önemli başlıklar bu görüşmede masada olacak" ifadelerini kullandı.

Bu haber 101660 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)
İsrailli Bakan Katz'tan küstah paylaşım! Dışişleri'den çok sert tepki: İftira ve yalan dolu bir paylaşım!
İsrailli Bakan Katz'tan küstah paylaşım! Dışişleri'den çok...