Başkan Erdoğan imzaladı! Atamalar Resmi Gazete’de: 5 ilin valisi...

Başkan Erdoğan imzaladı! Atamalar Resmi Gazete'de: 5 ilin valisi değişti 

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile Diyarbakır Valiliğine, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine ise Malatya Valisi Ersin Yazıcı atandı. Karar ile birlikte Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine ise Numan Hatipoğlu atandı.

10 Temmuz 2024 - 02:37

Başkan Erdoğan imzaladı! Atamalar Resmi Gazete'de: 5 ilin valisi değişti 

Giriş Tarihi: 10.7.2024  01:06 Son Güncelleme: 10.7.2024  02:34

 Atama Kararları Resmi Gazete'de! 5 ile yeni vali atandı

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile; DiyarbakırMalatyaKocaeliÇanakkale ve Elazığ Valiliğine atamalar gerçekleştirildi.

Başkan Erdoğan imzaladı! Atamalar Resmi Gazete’de: 5 ilin valisi değiştiBaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de atama kararları yayımlandı. Buna göre 5 ile vali atamaları yapıldı. Diyarbakır Valiliğine, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz,  Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı.

Atama Kararları Resmi Gazete’de! 5 ile yeni vali atandıResmi Gazete'de Başkan Erdoğan'ın imzası ile birlikte atama kararları yayımlandı. Bu kararla birlikte 5 ilin valisi değişti.

İşte 5 ile atanan valiler:

-Diyarbakır Valiliğine, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu.

TİCARET BAKANLIĞI'NA YENİ ATAMALAR

Ticaret Bakanlığı'na da yeni atamalar yapıldı. Buna göre Batı Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Kadri Karakuş, Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak, Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ceylan Er, görevden alınmış, Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Hüseyin Topçuoğlu, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Metin Gürbüz, İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Ayhan Coşkuner, atandı.

Bu haber 103035 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lübnan'da ikinci şok! İsrail bu kez telsizleri patlattı...Çok sayıda ölü ve yaralı var
Lübnan'da ikinci şok! İsrail bu kez telsizleri patlattı...Çok...
İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki keskin nişancı detayı ortaya çıktı
İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki...