Başkan Erdoğan: Paris’e müsrifliğe paraları çok hizmete para...

Başkan Erdoğan: Paris’e müsrifliğe paraları çok hizmete para yok

Çukurova Uluslararası Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Açılış törenidne konuşan Erdoğan'ın gündeminde İBB'nin Paris'te tepki çeken evi vardı. Erdoğan, yaptığı konuşmada ''Hizmet ve eser düşmanlığı yapan muhalevet olmaz.Ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil halkın parasını Paris'te har vurup harman savuran müsriflerdir. Hizmete gelince para yok Paris'te müsriflğie gelince para çok.'' dedi.

10 Ağustos 2024 - 17:42

Başkan Erdoğan'dan CHP'ye Paris eleştirisi: Kasada para yok diyenler Paris'te müsriflik yapıyor

Giriş Tarihi: 10.08.2024  16:17 Son Güncelleme: 10.08.2024  17:17

Çukurova Uluslararası Havalimanı açıldı... Erdoğan'dan muhalefete tepki: Borçlara para yok, Paris'te keyif çatmaya gelince paranın sınırı yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Müsrifliğe para çok

Başkan Erdoğan: Paris’e müsrifliğe paraları çok hizmete para yok

Çukurova Uluslararası Havalimanı açılıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli açıklamalarÇukurova Uluslararası Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Açılış törenidne konuşan Erdoğan'ın gündeminde İBB'nin Paris'te tepki çeken evi vardı. Erdoğan, yaptığı konuşmada ''Hizmet ve eser düşmanlığı yapan muhalevet olmaz.Ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil halkın parasını Paris'te har vurup harman savuran müsriflerdir. Hizmete gelince para yok Paris'te müsriflğie gelince para çok.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Müsrifliğe para çokBaşkan Recep Tayyip ErdoğanÇukurova Uluslararası Havalimanı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin 58. Havalimanı olan Çukurova Havalimanı'nı eleştirenlere net yanıt verdi. Erdoğan, "Ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa, eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil, halkın parasını Paris'te har vurup harman savuran müsriflerdir. SGK'ya borç ödemeye gelince para yok, cümbür cemaat Paris'e gitmeye gelince para çok." ifadelerini kullandı.

Çukurova Uluslararası Havalimanı hizmete açıldı! Başkan Erdoğan açıkladı: Bölge ekonomisine çarpan etkisi yapacak | Şakirpaşa Havalimanı kapatılacak mı?Çukurova Uluslararası Havalimanı hizmete açıldı! Başkan Erdoğan açıkladı: Bölge ekonomisine çarpan etkisi yapacak | Şakirpaşa Havalimanı kapatılacak mı?

Türkiye önemli bir esere daha kavuştu. Çukurova Uluslararası Havalimanı Başkan Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Çukurova Havalimanının yıllık 9 milyon yolcuya hizmet vereceğini belirten Başkan Erdoğan, "Havalimanımız tüm Çukurova'nın ekonomik hayatına önemli katkılar yapacak 3 bin kişiye istihdam olacaktır." ifadelerini kullandı. Erdoğan Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmayacağını belirterek muhalefete de tepki gösterdi.

Başkan Erdoğan: Paris’e müsrifliğe paraları çok hizmete para yok

  Çukurova Uluslararası Havalimanı düzenlenen törenle açılıyor. Törende Başkan Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın açılışı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Havalimanının Adana ve Mersin ile tüm bölgeye, tüm Türkiye'ye ve 85 milyonun her bir ferdine hayırlı olması temennisinde bulunan Erdoğan, eserin bölgeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Erdoğan’dan CHP’ye Paris eleştirisi: Kasada para yok diyenler Paris’te müsriflik yapıyorTürkiye'nin Orta Doğu'ya açılacak yeni kapısı olan ve 3 bin kişiye istihdam sağlayacak Çukurova Havalimanı bugün hizmete girdi. Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan havalimanının yıllık yolcu kapasitesinin 9 milyon olduğunu vurgularken Şakirpaşa Havalimanı'nın da eğitim merkezi olarak hizmet vermeyi sürdüreceğini vurguladı. Erdoğan ayrıca CHP'li İBB yönetiminin Paris'te düzenlediği etkinliklere de tepki gösterirken "Hizmete gelince kasada para yok diyorlar ama Paris'te müsriflik yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Aziz milletim, sevgili Adanalılar, sevgili Mersinliler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Akdeniz'in dört bir yanındaki vatandaşlarıma selamlarımı gönderiyorum. Bugün bizleri bağırlarına basan Adana'nın, Mersin'in güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Çukurova Havalimanı'nın açılışını sizlerle birlikte yapmaktan memnuniyet diliyorum. Sözlerimin hemen başında bu eserin bölgemize kazandırılmasında emeği geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza, tüm işçi kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün bir vizyon projesini daha hayata geçirmenin haklı grurunu yaşıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kokpitten Çukurova Uluslararası Havalimanı'nı incelediYILLIK 9 MİLYON YOLCU KAPASİTESİ

Havalimanımızın yıllık kapasitesi 9 milyondur. Terminal alanı 110 bin metrekare büyüklükte. 3500 metre uzunluğunda ve 60 metre gövde genişliğindeki ana pistine, en geniş gövdeli yolcu uçakları dahi iniş-kalkış yapabilecektir. İki adet yüksek sürat taksi yolu, 279 bin metrekare apronu, 21 uçak kapasiteli yaklaşık 56 bin metrekare genel havacılık akronu, nöbetçi kuleleri ve çevre güvenlik yoluyla havalimanımız en üst standartlarda imkanlarla donatılmıştır.

3 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Ülkemize kazandırdığımız pek çok eseri kamu özel ortaklığıyla hayata geçirdik. Devletin bütçesinden tek kuruş harcamadan inşaları tamamladık. Türkiye ekonomisine de katma değer oluşturduk. Her bir köprü, otoyol, havalimanı yatırım rakamlarının çok çok ötesinde ekonomik kazanç sağladı. Kamu özel işbirliği ile inşa edilen havalimanının toplam yatırım miktarı 608 milyon 500 eurodur. Devletimiz buradan 25 yıl içerisinde toplam 297 milyon 100 bin euro kira bedeli elde edecektir. Havalimanımız tüm Çukuorva'nın ticaretine turizmine öenmli katkı yapacak. Yaklışık 3 bin kişiye istihdam sağlayacak. Her iki şehrimizinde tam ortasında konumlanmıştır.

HIZLI TREN HATTINA ENTEGRE OLACAK

Çukurova Havalimanımızı, Mersin, Adana ve Gaziantep hızlı tren hattımıza entegre ediyoruz. Hızlı trenlerle Mersin adana arası seyahat süresi 35 dakikaya inecek. Adana ve Mersin'den trene binen kardeşlerimiz 23 dakikada havalimanımıza ulaşacak.

TİCARETİMİZİN GELİŞMESİNE YARDIMCI OLACAK

Bölgedeki işletmelerimizi daha geniş pazarlara açarak şirketlerimizin ihracat potansiyellerini ve rekabet gücünü artırarak acil ve kritik malzemelerin teslimatını süratla sağlayarak tedarik zincirlerinin kesintisiz işlemesine, ticaretimizin gelişmesine yardımcı olacaktır.

ŞAKİRPAŞA EĞİTİM MERKEZİ OLACAK

Alışkanları değiştirmek yeniye uyum sağlamak zaman alır. Bazı vatandaşlarımızın dile getirdiği hususları doğal karşılıyoruz. Tereddütler yerini zamanla memnuniyete bırakacaktır. Şakirpaşa Havalimanı eğitim merkezi olarak bölgeye hizmet verecek. Kapatma diye bir şey söz konusu değil. Muhalefetin işi gücü uydurmak. Tutmayacak bu yalanlar. Böyle siyaset olmaz. Hizmet ve eser düşmanlığı yapan muhalefet olmaz.

TEK BİR DİKİLİ AĞAÇLARI YOK

Havalimanımıız karalamak için kendilerini paralıyorlar. Bu ülkede dikili tek bir ağacınız yok. Hem de ülkemize çağ atlatacak projelerimize laf söylüyorsunuz. Bunun adı siyasi hasetliktir.

PARİS'TE KEYİF ÇATMAYA PARANIN SINIRI YOK

Ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa eleştirilmesi gereken halkın parasını har vurup harman savuran müsriflerdir. SGK'ya borç ödemeye millete hizmet etmeye gelince kasada para yok. Paris'te keyif çatlamaya gelince paranın sınırı yok. Bunun takdirini de milletime bırakıyorum.

ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI KAPATILMAYACAK
Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak. Şakirpaşa Havaalanı artık eğitim merkezi olarak hizmet verecek. Ticari uçuşlar için Çukurova'yı; eğitim, afetle mücadele ve güvenlikle ilgili çalışmalarda ise Şakirpaşa Havalimanı'nı kullanacağız.

Muhalefetin işi gücü yalan üretmek, tutmayacak bu yalanlarınız. Vatandaşlarımızı provoke edrrek neyi amaçlıyorsunuz. Muhalefet hizmeti sahiplenmek yerine havalimanımızı karalamak için kendilerini paralıyorlar.

"HİZMET VE ESER DÜŞMANLIĞI YAPAN MUHALEFET OLMAZ"
Adanalı ve Mersinli kardeşlerimizi kışkırtarak yapılan yatırımı gölgelemeye çalışıyorlar. Hizmet ve eser düşmanlığı yapan muhalefet olmaz.Ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa, eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil, halkın parasını Paris'te har vurup harman savuran müsriflerdir. SGK'ya borç ödemeye, millete hizmet etmeye gelince kasada para yok, fakat cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince paranın sınırı yok. Bunun takdirini de aziz milletime bırakıyorum tekrar söylüyorum insanımızın her türlü tenkitine serzenişine sonuna kadar tahammülümüz vardır ancak ülke ve milletin kaynakları üzerinden keyif çatanlara kulaklarımız tıkalıdır.

Yatırım kötüleyen muhalefet olmaz. Biz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Avrupa'nın en iyi havalimanı seçilen İstanbul Havalimanı'ndan asrın projesi Marmaray'a kadar yapılan her hayırlı işe kulp taktılar. Son 22 yılda hava yolu ulaşımına büyük yatırımlar yaptık. Aktif havalimanı sayısını bugün itibarıyla 26'dan 58'e çıkardık.

Bu haber 98416 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Devlet Bahçeli'den MHP'nin MYK-MDP toplantısı sonrası flaş açıklamalar
Devlet Bahçeli'den MHP'nin MYK-MDP toplantısı sonrası flaş...
MEB harekete geçti: Kitaplara yüzde 300 zam yapan 400 özel okula ceza
MEB harekete geçti: Kitaplara yüzde 300 zam yapan 400 özel okula...