Cani Semih Çelik’in son günü! "Üstüm nasıl olmuş, iyi...

Cani Semih Çelik'in son günü! "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" diye sorup katliama gitti...

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i canice katleden 19 yaşındaki kasap Semih Çelik'in son gününe dair detaylar ortaya çıktı. Katilin, Eyüp'te evinin bulunduğu sokağın karşısındaki fırına uğrayıp kıyafetlerini göstererek, "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" dediği sonrasında oradan ayrılarak cinayet mahalline gittiği öğrenildi. Mahalle esnafı Çelik'le ilgili "Arada sırada yüzünü görürdük, selam dahi vermezdi. Sadece buradaki evine yatmaya gelirdi" dedi. Evinde satanist semboller ve çizimler bulunan Semih

06 Ekim 2024 - 08:39

İşte cani Semih Çelik'in son günü! Katliama özenle hazırlanmış

Giriş:06.10.2024 07:43 Güncelleme:06.10.2024 08:45

Cani Semih Çelik'in son günü! "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" diye sorup katliama gitti... Evden çıkan satanist semboller ve itiraf videosu

Cani Semih Çelik’in son günü! Üstüm nasıl olmuş, iyi mi? diye sorup katliama gitti... Evden çıkan satanist semboller ve itiraf videosuİkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i canice katleden 19 yaşındaki kasap Semih Çelik'in son gününe dair detaylar ortaya çıktı. Katilin, Eyüp'te evinin bulunduğu sokağın karşısındaki fırına uğrayıp kıyafetlerini göstererek, "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" dediği sonrasında oradan ayrılarak cinayet mahalline gittiği öğrenildi. Mahalle esnafı Çelik'le ilgili "Arada sırada yüzünü görürdük, selam dahi vermezdi. Sadece buradaki evine yatmaya gelirdi" dedi. Evinde satanist semboller ve çizimler bulunan Semih Çelik'in geçen yıl İkbal Uzuner için çektiği videoda "Seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan çıkarken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için" dediği duyuldu.

Mahalleli o caniyi anlattı: Selam dahi vermezdiTürkiye, İstanbul'da bulunan surlarda yaşanan olayla sarsıldı. Semih Çelik isimli cani, İkbal Uzuner isimli genç kızı parçalara ayırarak kafasını surlardan aşağıya attı. Daha sonra kendisi de surlardan atlayarak intihar eden şahıs hayatını kaybetti. Cani adamın bu olaydan yarım saat önce de Ayşenur Halil isimli genç bir kızı öldürdüğü ortaya çıktı. Çelik'in cinayetlerden önce oturduğu yerde bir dükkana giderek kıyafetlerini gösterdiği ve "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" dediği öğrenildi.

İşte cani Semih Çelik’in son günü! Katliama özenle hazırlanmışİstanbul'un simge yapılarından Fatih'teki tarihi surlarda cuma günü (4 Ekim 2024) Türkiye'de infial yaratan bir olay meydana geldi. Saat 16 sıralarında kasaplık yaptığı öğrenilen Semih Çelik (19) isimli cani, İkbal Uzuner (19) ve Ayşenur Halil'i (19) yarım saat arayla katletti. Edirnekapı'daki surların üzerine çıkan cani şahıs, öldürerek parçalara ayırdığı İkbal Uzuner'in başını kesip aşağıya attı. Ardından boğazına bir ip geçiren şahıs surlardan atlayarak intihar etti.

Semih Çelik, İkbal Uzuner'i surlarda katlettikten sonra intihar etti (A HABER ARŞİV)Semih Çelik, İkbal Uzuner'i surlarda katlettikten sonra intihar etti (A HABER ARŞİV)

OLAY GÜNÜ NELER YAPTI?
Önceden Fatih'te oturan Semih Çelik'in 2018 yılında Eyüpsultan'da çıkmaz bir sokakta bulunan 5 katlı binaya taşındığı öğrenildi. Ancak cani adamın Fatih ile bağlarını hiç koparmadığı ve vaktinin büyük bölümünü bu semtte geçirdiği bildirildi. 6 yıldır oturduğu Eyüpsultan'da ise kimseyle sohbet etmediği, mahalle esnafının Çelik için "Arada sırada yüzünü görürdük, selam dahi vermezdi. Sadece buradaki evine yatmaya gelirdi." dediği belirtildi.

Hürriyet'in haberine göre olayın yaşandığı gün ise Semih Çelik'in sokağının karşısındaki fırına uğrayarak orada üzerindekileri gösterdiği ve "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" dediği öğrenildi.

İkbal Uzuner (Solda) Ayşenur Halil (Sağda) (A HABER ARŞİV)İkbal Uzuner (Solda) Ayşenur Halil (Sağda) (A HABER ARŞİV)

Çelik'ik oturduğu sokakta emlakçılık yapan Uğur Yılmaz isimli vatandaş cani adam ve ailesiyle ilgili şunları söyledi: "Bizim mahallemiz köy gibidir, herkes birbirini tanır. Ancak biz, kendisini ve babasını tanımıyoruz. Çok az görürdük. Hele annesini hiç bilmiyoruz, sanırım Ankara'da kalıyormuş. Olay günü sabah babasıyla konuşuyor, babasına 'Kız arkadaşım gelecek, kahvaltı yapacağız' diyor. Babası da evden çıkıyor. Sonra öğreniyoruz ki çocuk iki kişiyi öldürmüş. Kasap olduğunu duyduk ama nerede bir şey bilmiyoruz."

70 yaşındaki mahalle sakini Hasan Şahin ise, "Semih Çelik'i birçok kez gördüm ama yalnızca gördüm. Temiz yüzlü, sakin bir çocuktu. Ancak bir diyaloğumuz, merhabalaşmamız yoktu. Buraya da birkaç sene evvel taşınmışlar, o zaman bina inşaat halindeymiş. Bırakın böyle bir olayı, hırsızlık bile olmazdı bizim mahallemizde, kapıda anahtar bırakırdınız. Böyle bir şey yaşanması çok kötü ve üzücü." ifadelerini kullandı.

İşte cani Semih Çelik’in son günüBABA İFADESİNDE "PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI" DEDİ
Cani adamın babası Adem Çelik ise polise verdiği ifadede oğlunun öldürdüğü Ayşenur Halil'in oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih'te öldürülen İkbal Uzuner'in ise okul arkadaşı olduğunu söyledi. Baba Çelik, çocuğunun psikolojik sorunları olduğunu ve bu nedenden dolayı daha önce hastanede yatarak tedavi gördüğünü ifade etti.

Semih Çelik'in evinden çıkan çizim (İHA)Semih Çelik'in evinden çıkan çizim (İHA)

TASARLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Semih Çelik'in evinde yapılan incelemede ise kan donduran detaylar bulundu. Çelik'in bir defter üzerine parçalanmış bir vücut çizdiği ve İkbal Uzuner'i bu çizime benzer şekilde öldürdüğü görüldü. Ayrıca Çelik'in acımasızca katlettiği Uzuner için geçtiğimiz yıl bir video çektiği ortaya çıktı.

Semih Çelik'in kaydettiği videodan bir görüntü (A HABER ARŞİV)

Semih Çelik'in kaydettiği videodan bir görüntü (A HABER ARŞİV)

Videoda, "İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış olduklarından dolayı özür diliyorum. Korkmana ya da endişe etmene gerek kalmayacak. Umarım normal bir yaşam yaşayıp, güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Bir gün beni gördüğün gün oraya seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan çıkarken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini... Biliyorsun zaten oraları. Vazgeçtim, seni öldürürsem kendi cehennemimi yaratmış olacağım. Diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın. O yüzden tek başıma gideceğim, kimseyi öldürmeden." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Mahalleli o caniyi anlattı: Selam dahi vermezdi

BABA ÇELİK: PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Şüphelinin babası Adem Çelik, polise verdiği ifadede, Eyüpsultan’da öldürülen Ayşenur Halil’in oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih’te öldürülen İkbal Uzuner’in ise oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Çelik, oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu, daha önce bu konudan dolayı hastanede tedavi gördüğünü de ifade etti. 

PSİKİYATRİ SERVİSİNDE 1 YILDIR TAKİPLİ HASTA

- Emniyet olayla ilgili yaptığı çalışmalarda, Semih Çelik’in herhangi bir suç kaydı olmadığını, 2 adet kayıp şahıs, 1 adet intihara teşebbüsten suç kayıtlarının olduğunu ve son 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğunu tespit etti.

Hürriyet’in edindiği bilgiye göre, Semih Çelik’in İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü’nde bir yıldır takipli hasta olduğu, rutin aralıklarla psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç aldığı ancak, hastaneye herhangi bir yatış kaydı olmadığı öğrenildi.

ÖNCE TASARLADI SONRA ÖLDÜRDÜ

- Semih Çelik’in evinde inceleme yapan polis, Çelik’e ait bir defter üzerine çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde karakalem çizimi buldu. Fatih’te öldürülen İkbal Uzuner’in de Semih Çelik’in defterinde bulunan resme benzer şekilde öldürüldüğü tespit edildi.

Semih Çelik’in katlettiği İkbal Uzuner için geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı.

‘SENİ ÖLDÜRMEYE GELMİŞTİM’

Semih Çelik videoda şu ifadeleri kullanmış: “İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış olduklarından dolayı özür diliyorum. Korkmana ya da endişe etmene gerek kalmayacak. Umarım normal bir yaşam yaşayıp, güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Bir gün beni gördüğün gün oraya seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan çıkarken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini... biliyorsun zaten oraları. Vazgeçtim, seni öldürürsem kendi cehennemimi yaratmış olacağım. Diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın. O yüzden tek başıma gideceğim, kimseyi öldürmeden.”

FERYATLAR İÇİNDE DEFNEDİLDİLER

- Semih Çelik, İkbal Uzuner’in başını surlardan aşağıya attığı sırada orada bulunan annesi cinnet geçirmişti. Hürriyet’in edindiği bir diğer bilgiye göre Çelik, öldürdüğü İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in annelerine, kızlarını öldürdüğü fotoğrafları göndererek olay yerinde çağırdı.

Mahalleli o caniyi anlattı: Selam dahi vermezdi

‘ABLAMI VERİN BANA’

İkbal Uzuner, Fatih Camisi’nde düzenlenen cenaze töreniyle gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Baba Hasan Uzuner, “Kızıma nasıl kıydılar?” diye feryat ederken, küçük kardeşi Efe Uzuner tabuta sarılıp “Ablamı verin bana” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uzuner, Edirnekapı Şehitliği’ne defnedildi.

Ayşenur Halil için de Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camisi’nde cenaze töreni yapıldı. Törene, Halil’in ailesi, arkadaşları, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen de katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Karlıtepe Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Polis ekiplerince her iki cenaze töreni için alanlarda geniş güvenlik önlemi alındı.

Katil Semih Çelik’in dün öğlen vakti cenazesi Eyüpsultan Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecekti. Ancak cenaze namazı güvenlik gerekçesiyle iptal edilerek doğrudan mezarlıkta toprağa verildi.

Semih Çelik'in Geçen Yıl Çektiği Video Ortaya Çıktı! Kan Donduran Sözler: Can Almak ...

Cani Semih Çelik’in son günü! Üstüm nasıl olmuş, iyi mi? diye sorup katliama gitti... Evden çıkan satanist semboller ve itiraf videosu

Kasap olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Semih Çelik isimli cani, öldürdüğü İkbal Uzuner

Fatih'teki vahşette şok detay! Semih Çelik, İkbal Uzuner'i geçen yıl öldürmek istemiş

Fatih'teki vahşette şok detay! Semih Çelik, İkbal Uzuner'i geçen yıl öldürmek istemiş

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i katleden Semih Çelik’in İkbal Uzuner için geçen yıl çektiği kendisini öldürmek istediğini söylediği video ortaya çıktı.

Çelik videoda, “Gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini...” dediği görülüyor. Katil zanlısı Semih Çelik’in hastane kayıtları araştırıldı.

Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 hastane kaydının olduğu tespit edildi.

Pol-Net kayıtları da incelenen Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydı olduğu belirlendi. Katil zanlının evinde yapılan incelemelerde defter üzerine kara kalem çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde bir kadın resmi bulundu. 

Fatihteki vahşette şok detay Semih Çelik, İkbal Uzuneri geçen yıl öldürmek istemiş

'NE OLDU ANNEM'

Semih Çelik’in (19) intihar etmeden önce öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner için dün ayrı camilerde cenaze töreni düzenlendi. Uzuner için Fatih Camisi’nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Ayşenur Halil için de Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camisi’nde cenaze töreni yapıldı. Halil’in annesi kızının tabutuna sarılarak ‘Ne oldu annem’ diye ağladı. Çelik’in cenazesi de dün toprağa verildi.

Katil Semih Çelik’in odasından çıkanlar şoke ettiKatil Semih Çelik'in odasından çıkanlar şoke etti: Haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak...

Son dakika haberleri... 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i, ve İkbal Uzuner'i canice öldüren Semih Çelik'in odasındaki detaylar şoke etti. Katilin odasına ait ortaya çıkan fotoğraflarda odadaki haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak, psikoloji ve felsefe kitapları dikkat çekti.

SON DAKİKA | Katil Semih Çelik’in odasından çıkanlar şoke etti: Haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak...

Kan donduran olay dün İstanbul'da yaşanmıştı. Eyüpsultan'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), kendi evinde 15.30 sıralarında Ayşenur Halil'i daha sonra 16.00 sıralarında ise Fatih Edirnekapı Surları'nda, İkbal Uzuner'i öldürmüş, daha sonra intihar etmişti.

SON DAKİKA | Katil Semih Çelik’in odasından çıkanlar şoke etti: Haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak...

Semih Çelik'in odasından çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktı.

SON DAKİKA | Katil Semih Çelik’in odasından çıkanlar şoke etti: Haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak...

Çelik'in kitaplığında bir bıçak olduğu görülürken, kanatlarını açmış kadın tablosu dikkat çekti.

SON DAKİKA | Katil Semih Çelik’in odasından çıkanlar şoke etti: Haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak...

Öte yandan Çelik'in kitaplığında "İknanın Psikolojisi", "Aşkın Yasası Şiddetin Yasası", "İyinin ve Kötünün Ötesinde", "İrade Eğitimi" isimli kitaplar olduğu görüldü.

SON DAKİKA | Katil Semih Çelik’in odasından çıkanlar şoke etti: Haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak...

Semih Çelik'in üzerinde haç olan bir objeyi duvarına asması da fotoğrafa yansıdı.

SON DAKİKA | Katil Semih Çelik'in odasından çıkanlar şoke etti: Haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak...
 
SON DAKİKA | Katil Semih Çelik'in odasından çıkanlar şoke etti: Haç figürlü obje, ilginç tablolar, kitaplığındaki bıçak...
 

İstanbulda çifte vahşette yeni detaylar!İSTANBUL'DA ÇİFTE VAHŞETTE YENİ DETAYLAR!

Bakan Göktaş'tan, Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in ailelerine taziye ziyareti

05.10.2024 - 18:09 | Son Güncellenme: 

rAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Bakan Göktaştan, Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil ve İkbal Uzunerin ailelerine taziye ziyareti

Göktaş, Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in intihar etmeden önce Eyüpsultan ve Fatih'te öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Göktaştan, Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil ve İkbal Uzunerin ailelerine taziye ziyaretiBeraberinde İstanbul Valisi Davut Gül ile ilk olarak Ayşenur Halil, ardından İkbal Uzuner'in Eyüpsultan'daki evine giden Göktaş, ailelerin acılarını paylaştı, onların yanında olduklarını vurguladı, başsağlığı dileklerini iletti.

Bakan Göktaştan, Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil ve İkbal Uzunerin ailelerine taziye ziyaretiÖte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri tarafından iki aileye de psikososyal destek verilmeye başlandığı öğrenildi.

Bakan Göktaştan, Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil ve İkbal Uzunerin ailelerine taziye ziyaretiBakan Göktaş, dün sosyal paylaşım sitesinden olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "İki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı. Bakanlık olarak kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazımak için mücadelemizi amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu mücadelede yalnız olmadığımızı biliyoruz. Bugün ciğeri yanan herkes bizim yol arkadaşımızdır. Şiddetin yanında şiddeti doğuran sebepleri de ortadan kaldırmak ve kadın cinayetlerini engellemek için ilgili tüm kuruluşlarla iş birliği içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Göktaştan, Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil ve İkbal Uzunerin ailelerine taziye ziyareti

İstanbul'da vahşet! Yarım saat içinde iki kadını öldürdü: Başını kesip surdan atladı

04.10.2024 - 17:04 | Son Güncellenme: 

Fatih'te, kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), eski sevgilisi olduğu öğrenilen İkbal Uzuner'in (19) başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Çelik'in Eyüpsultan'da da sevgilisi olduğu öğrenilen Ayşenur Halil'i (19) öldürdüğü ortaya çıktı. Türkiye'nin kanını donduran olayda ayrıntılar ortaya çıktı.

Fatihte Semih Çelikin yarım saat içinde katlettiği İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil cinayetinde yeni gelişme

Fatihte Semih Çelikin yarım saat içinde katlettiği İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil cinayetinde yeni gelişme

Fatihte Semih Çelikin yarım saat içinde katlettiği İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil cinayetinde yeni gelişme

Haberin Tüm Fotoğrafları

Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in vücudunu parçalara ayırdıktan sonra, Uzuner'in başını ve vücudunun bazı bölümlerini surlardan aşağı attı. Boğazına ip bağlayan Çelik, surlardan atlayarak intihar etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Çelik, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çelik hastanede hayatını kaybetti. Çelik'in babasının ifadesinde, Çelik'in 5 kez psikolojik tedavi gördüğü, 2 kez kaybolduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

İstanbulda vahşet Yarım saat içinde iki kadını öldürdü: Başını kesip surdan atladı

ESKİ SEVGİLİSİNİ DE EYÜPSULTAN'DA EVDE ÖLDÜRDÜ

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede Çelik'in, eski sevgilisi Ayşenur Halil'i de 15.30 sıralarında Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek öldürdüğü belirlendi. 

İstanbulda vahşet Yarım saat içinde iki kadını öldürdü: Başını kesip surdan atladı

Semih Çelik

5 KEZ HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞ

Elde edilen bilgilere göre, mesleği kasaplık olan şüphelinin akıl hastalığı nedeniyle bu yıl içerisinde 5 kez hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği, 1 kez intihara teşebbüs ettiğine dair kayıt olduğu belirlendi.

İstanbulda vahşet Yarım saat içinde iki kadını öldürdü: Başını kesip surdan atladı

EMNİYETTEN AÇIKLAMA: 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan çalışmalarda S.Ç. (19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli bir kadını, daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir" denildi.

İstanbulda vahşet Yarım saat içinde iki kadını öldürdü: Başını kesip surdan atladı

ESKİ VE YENİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Öte yandan Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olduğu, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şu anki kız arkadaşı olduğu öne sürüldü.

İstanbulda vahşet Yarım saat içinde iki kadını öldürdü: Başını kesip surdan atladı

Hayatını kaybeden İkbal Uzuner

CİNAYETTEN ÖNCE PARÇALANMIŞ CESET ÇİZMİŞ

Bu arada, şüphelinin ilk cinayeti işlediği evde polis ekiplerince detaylı inceleme yapıldı. Maktulün cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, şüphelinin babasının ifadesine başvuruldu. Baba, oğlunun daha önce psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi.

Öte yandan, evde yapılan aramalarda, şüphelinin odasından maktul İkbal Uzuner'in parçalanmış cesedine uygun kara kalem çizim çalışması ele geçirildi.

Şüphelinin cinayetleri neden işlediğine dair henüz bir bulguya rastlanmazken, öldürülen iki kızın da öğrenci olduğu belirlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAKAN GÖKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

İstanbul’da iki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı. Bakanlık olarak kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazımak için mücadelemizi amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle kararlılıkla sürdüreceğiz!

Bu mücadelede yalnız olmadığımızı biliyoruz. Bugün ciğeri yanan herkes bizim yol arkadaşımızdır. Şiddetin yanında şiddeti doğuran sebepleri de ortadan kaldırmak ve kadın cinayetlerini engellemek için ilgili tüm kuruluşlarla iş birliği içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Merhumelere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Psikososyal destek başta olmak üzere her konuda ailelerimizin yanındayız.

Bu haber 103157 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aksaray-Ankara yolunda yolcu otobüs devrildi: Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü,
Aksaray-Ankara yolunda yolcu otobüs devrildi: Kazada ilk...
 Hamas lideri Yahya Sinvar şehit oldu! Şehadeti Batı Şeria'daki camilerden duyuruldu
Hamas lideri Yahya Sinvar şehit oldu! Şehadeti Batı Şeria'daki...