Hamas lideri Haniye’nin suikasta uğradığı binanın...

Hamas lideri Haniye'nin suikasta uğradığı binanın görüntüleri ortaya çıktı! Saldırıdaki '150 metre' detayı | İran'ın parmağı mı var?

Tüm dünya Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'da şehit edilmesini konuşuyor. Haniye'nin şehit edildiği Tahran'ın kuzeyindeki binanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde binanın yıkılmamış olması havadan saldırı ihtimalini düşürürken, akıllara suikastın yakın bir noktadan yapılma olasılığını getirdi.

01 Ağustos 2024 - 03:18

Hamas lideri Haniye'nin suikasta uğradığı binanın görüntüleri ortaya çıktı! Saldırıdaki '150 metre' detayı | İran'ın parmağı mı var?

Giriş:31.07.2024 23:09 Güncelleme:01.08.2024 03:47

Hamas Lideri İsmail Haniye'nin suikasta uğradığı binanın görüntüleri ortaya çıktı! Şok iddia: Hava saldırısı değil yakından roket! | Suikastta İran'ın parmağı mı var?

Hamas lideri Haniye'nin şehit edildiği bina ortaya çıktı! Fotoğrafta dikkat çeken detay

Haniye suikastına ilişkin yeni detaylar: Görüntüleri ilk kez ortaya çıktı!Son dakika haberleri... Tüm dünya Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'da şehit edilmesini konuşuyor. Haniye'nin şehit edildiği Tahran'ın kuzeyindeki binanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde binanın yıkılmamış olması havadan saldırı ihtimalini düşürürken, akıllara suikastın yakın bir noktadan yapılma olasılığını getirdi.

Haniye suikastındaki binanın görüntüleri...Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin şehit edilmesi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Suikastın İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'ın konutuna 150 metre yakın bir noktadan gerçekleştirilmesi dikkatleri çekti. Yaşanan gelişmeler sonrası Haniye'nin şehit edilmesinde İran'ın da parmağı mı var sorusu akıllara geldi. Öte yandan İran cephesinden, suikasta yönelik hiçbir detay ve fotoğraf paylaşımı yapılmadı.

Hamas Lideri İsmail Haniye’nin suikasta uğradığı binanın görüntüleri ortaya çıktı! Şok iddia: Hava saldırısı değil yakından roket! | Suikastta İran’ın parmağı mı var?Dünya son 24 saattir Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikasta kurban gitmesini konuşuyor. Suikastın İran Cumhurbaşkan Pezeşkiyan'ın konutuna 150 metre yakınında bir noktada düzenlenmesi dikkatleri çekerken Haniye'nin kaldığı binanın fotoğrafları yayınlandı. Söz konusu fotoğrafları paylaşan İsrail ve İranlı hesaplar tarafından Haniye'nin hava saldırısı ile değil yakın bir noktadan direkt roket atışı ile öldürüldüğüne dair şoke eden iddialar ortaya atıldı. Yaşanan gelişmeler sonrası Haniye'nin şehit edilmesinde İran'ın da parmağı mı var sorusu akıllara geldi.

Hamas lideri Haniye’nin suikasta uğradığı binanın görüntüleri ortaya çıktı! Saldırıdaki ’150 metre’ detayı | İran’ın parmağı mı var?Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin şehit edilmesi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Suikastın İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'ın konutuna 150 metre yakın bir noktadan gerçekleştirilmesi dikkatleri çekti. Yaşanan gelişmeler sonrası Haniye'nin şehit edilmesinde İran'ın da parmağı mı var sorusu akıllara geldi. Öte yandan İran cephesinden, suikasta yönelik hiçbir detay ve fotoğraf paylaşımı yapılmadı.

Hamas lideri Haniye’nin şehit edildiği bina ortaya çıktıHamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyeİran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen bir saldırıda şehit oldu.

Hamas Lideri İsmail Haniye’nin suikasta uğradığı binanın görüntüleri ortaya çıktı! Şok iddia: Hava saldırısı değil yakından roket! | Suikastta İran’ın parmağı mı var?Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye İran'ın başkenti Tahran'da İsrail'in suikastıyla şehit edildi.

HAMAS SİYASİ BÜRO BAŞKANI İSMAİL HANİYEHAMAS SİYASİ BÜRO BAŞKANI İSMAİL HANİYE

Haniye, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'ın yemin töreni için Tahran'daydı. Tören sonrası Pezeşkiyan'ın konutuna 150 metre mesafedeki konutta bulunan Haniye'nin öldürülmesi dünya gündemine bomba gibi düştü.

HANİYE'NİN KALDIĞI KONUTHANİYE'NİN KALDIĞI KONUT

İsrail'in İran'da nasıl bu kadar rahatça suikast düzenlediği büyük merak konusu olurken saldırı hakkında İranlı ve İsrailli hesaplardan şoke eden yeni iddialar geldi.

HANİYE'NİN KALDIĞI KONUTHANİYE'NİN KALDIĞI KONUT

Haniye'nin kaldığı binanın görüntülerini paylaşan hesaplar, sadece tek bir noktanın yıkılmış olmasına dikkat çekerek suikastın hava saldırısıyla değil söz konusu bina yakınlarındaki bir noktadan roket ile yapılmış olabileceğini söyledi.

Güvenlik uzmanları, füze veya uçaktan atılan bir bombanın bu denli nokta atışı olmayacağı ve binanın büyük bir kısmının zarar göreceği yönünde görüşler bildirdi.

Öte yandan bu derece nokta atışı bir saldırının içeriden istihbarat sağlanmadan gerçekleştirilemeyeceği ifade edildi.

25 TEMMUZ TARİHLİ UYDU GÖRÜNTÜLERİNDE YEŞİL ÖRTÜ GÖRÜNMÜYOR

25 TEMMUZ TARİHLİ UYDU GÖRÜNTÜLERİNDE YEŞİL ÖRTÜ GÖRÜNMÜYOR

25 Temmuz'da çekilen uydu görüntüsünde birinci katta yeşil bir örtünün olmadığına dikkat çeken hesaplar suikastın ardından hasar gören yerin kapatıldığını iddia etti.

Şehit Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail HaniyeŞehit Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye

İran ve Hamas, suikasttan Orta Doğu'yu ateş çemberine çeviren terör devleti İsrail'i sorumlu tuttu.

Şehit Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail HaniyeŞehit Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye

Yerini nasıl tespit ettiler? Haniye'ye suikast olayında 'casus yazılım' iddiası!SUİKAST NASIL GERÇEKLEŞTİ?

İran'ın resmi haber ajansı IRNA, saldırının yerel saatle 02.00 civarında gerçekleştiğini duyurdu. Haniye'nin kaldığı konutun güdümlü füzeyle vurulduğu savundu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun açıklamasında, olayla ilgili inceleme başlatıldığı ve süreç tamamlanınca sonuçların paylaşılacağı bildirmişti.

Şehit Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye - Başkan ErdoğanŞehit Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye - Başkan Erdoğan

HANİYE SUİKASTINA BAŞKAN ERDOĞAN'DAN SERT TEPKİ: KALLEŞ SALDIRIYI KINIYORUM

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, olaya ilişkin "Bu kalleş suikastı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum" dedi.

HANİYE'NİN KALDIĞI KONUTHANİYE'NİN KALDIĞI KONUT

SUİKASTTA YAKINDAN YAPILMIŞ NOKTA ATIŞI İDDİASI!

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin şehit olduğu bina sır gibi saklanıyor. Sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler 'güdümlü füze' iddialarını çürüten bir nitelik taşıyor.

HANİYE'NİN KALDIĞI KONUT

HANİYE'NİN KALDIĞI KONUT

UYDU GÖRÜNTÜLERİ İDDİALARI TASDİKLER NİTELİKTE!

25 Temmuz'da ortaya çıkan bir uydu görüntüsünde suikast iddialarının gerçekleştirdiği binada 'yeşil kumaş' ve 'moloz' detaylarının görünmediğini ortaya koyuyor. Buna göre, görüntüdeki binanın suikastın gerçekleştiği bina olduğu ihtimallerini artıyor.

HANİYE'NİN KALDIĞI KONUT

HANİYE'NİN KALDIĞI KONUT

Görüntüler Haniye suikastının kısa menzili bir füze veya roket gerçekleştiği detaylarını öne çıkarıyor.

150 METRE DETAYI

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'ın konutuna 150 metre mesafedeki bir binada bulunan Haniye'nin şehit edilmesi dünya gündemine bomba gibi düşmüştü.

KORUMA SUİKASTÇILARA BİLGİ Mİ SIZDIRDI?

İsrailli haber kaynakları Hamas lideri İsmail Haniye'nin korumalarından biri suikastçılara bilgi sızdırdığını iddia etti. Söz konusu haberde; Spike, tanksavar, güdümlü füze ile Haniye'nin yatak odası hedef alındı.

Konutun Tahran'ın kuzeyinde Devrim Muhafızları Kudüs Gücü'ne bağlı bir askeri kampın içinde yer aldığı söyleniyor.

İRAN SUİKASTA YÖNELİK DETAYLARI PAYLAŞMADI

Hamas lideri İsmail Haniye'nin suikastının üzerinden saatler geçmiş olmasına rağmen İran cephesinden saldırıya yönelik hiçbir detay ve fotoğraf paylaşımı yapılmadı.

Haniye suikastında Acem oyunu!

KORUMA SUİKASTÇILARA BİLGİ Mİ SIZDIRDI?
İsrailli haber kaynakları Hamas Lideri İsmail Haniye'nin korumalarından biri suikastçılara bilgi sızdırdığını iddia ederek İran'ın rolünü tartışmaya bile açmadılar. Söz konusu haberde Spike tanksavar güdümlü füze ile Haniye'nin yatak odası hedef alındı.

Konutun Tahran'ın kuzeyinde Devrim Muhafızları Kudüs Gücü'ne bağlı bir askeri kampın içinde yer aldığı söyleniyor.

HAMAS SİYASİ BÜRO BAŞKANI İSMAİL HANİYEHAMAS SİYASİ BÜRO BAŞKANI İSMAİL HANİYE

İRAN VE İSRAİL'DEN SUİKASTLA İLGİLİ TEK BİR PAYLAŞIM YOK
Öte yandan suikastla ilgili İsrail ile beraber İran'dan tek bir açıklama ve saldırıya dair detay paylaşılmaması dikkat çekti.

NAAŞININ FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI
Hamas lideri Haniye'nin cenazesi, Katar'ın başkenti Doha'da cuma namazının ardından halkın katılımıyla toprağa verilecek.

Şehadeti sonrası İsmail Haniye ve koruması Vassim Ebu Şaban'ın naaşları görüntülendi.

SUİKAST NASIL GERÇEKLEŞTİ?
İran'ın resmi haber ajansı IRNA, saldırının yerel saatle 02.00 civarında gerçekleştiğini duyurdu. Haniye'nin kaldığı konutun güdümlü füzeyle vurulduğu savundu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun açıklamasında, olayla ilgili inceleme başlatıldığı ve süreç tamamlanınca sonuçların paylaşılacağı bildirmişti.

Haniye suikastında Acem oyunu! Kağıttan Kaplan bilindik dil... Yine animasyonla mı intikam alacaklar? | ABD ve İsraille danışıklı dövüşHaniye suikastında Acem oyunu! Kağıttan Kaplan bilindik dil... Yine animasyonla mı intikam alacaklar? | ABD ve İsraille danışıklı dövüş

Elveda milletin lideri

Hayatı mücadeleyle geçen İsmail Heniyye, ailesinden 60’a yakın ismi şehit verdi. Nisan ayında oğulları Hazem, Amir ve Muhammed, Şati Kampı'nda içinde bulundukları aracı İsrail’in bombalaması sonucu hayatını kaybetmişti. Heniyye’nin gelini İnas Heniyye acı haberden sonra sosyal medyada yayınladığı videoda, “Bu dünya fanidir ve Allah’ın izniyle buluşmamız cennette olacaktır. Elveda

Bu haber 103005 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ' Durmayacağız' dedi: İsrail kızmızı çizgiyi aştı
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ' Durmayacağız' dedi: İsrail...
MİT'ten terör örgütünün sözde istihbarat sorumlusuna nokta operasyon
MİT'ten terör örgütünün sözde istihbarat sorumlusuna nokta...