İstanbul’da kan donduran bir olay meydana geldi. Ayşenur Halil...

İstanbul'da kan donduran bir olay meydana geldi. Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner isimli iki genç kadını katleden Semih Çelik isimli cani Fatih Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti. Çelik’in geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı. Çelik'in video

İstanbul'da kan donduran bir olay meydana geldi. Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner isimli iki genç kadını katleden Semih Çelik isimli cani Fatih Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti. Çelik’in geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı. Çelik'in videoda "Bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini…” şeklinde ifadeler kullandığı görüldü.

05 Ekim 2024 - 15:16

Fatih'te vahşet: Kadının kafasını kestikten sonra surlardan atlayarak intihar etti | Katilin babasının ifadesi ortaya çıktı

Giriş:04.10.202417:10 Güncelleme: 05.10.2024 12:10

Semih Çelik'in geçen yıl çektiği video ortaya çıktı! Kan donduran sözler: Can almak istiyorum

Son dakika! 2 kadını katleden cani Semih Çelik’in İkbal Uzuner için çektiği video ortaya çıktı: Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim

Semih Çelik’in geçen yıl çektiği video ortaya çıktı! Kan donduran sözler: Can almak istiyorumSon dakika haberi: İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelikİkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i bir saat içinde katlettikten sonra intihar etti. İkbal Uzuner'i vahşi bir biçimde öldüren Semih Kılıç'ın geçtiğimiz yıl çektiği bir video ortaya çıktı. Cani Semih Çelik'in İkbal Uzuner'e "Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan çıkarken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini biliyorsun zaten oraları…" dediği duyuluyor.

Semih Çelik’in geçen yıl çektiği video ortaya çıktı! Kan donduran sözler: Can almak istiyorumİstanbul'da kan donduran bir olay meydana geldi. Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner isimli iki genç kadını katleden Semih Çelik isimli cani Fatih Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti. Çelik’in geçtiğimiz yıl çektiği video ortaya çıktı. Çelik'in videoda "Bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini…” şeklinde ifadeler kullandığı görüldü.

Kaygılaroğlu’nun verdiği pozlara tepki yağdıİstanbul’da yarım saat arayla tüyler ürperten iki kadın cinayeti işlendi. 19 yaşındaki Semih ÇelikFatih ve Eyüpsultan ilçelerinde iki kadını vahşice öldürdükten sonra, Edirnekapı surlarından aşağı atlayarak intihar etti. Çelik’in evinde arama yapan ekipler, içinde kara kalemle çizilmiş parçalanmış insan figürleri olan bir defter buldu. Katilin babası Adem Çelik'in ifadesi ortaya çıktı. Baba, öldürülen iki genç kızdan birisinin oğlunun sevgilisi, diğerinin ise okul arkadaşı olduğunu ifade etti.

Kan donduran olay dün Fatih'te meydana geldi. İddiaya göre haberine göre olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, öldürdüğü bir genç kızın başını kesip aşağı attı.

Fatih’te vahşet: Kadının kafasını kestikten sonra surlardan atlayarak intihar etti | Katilin babasının ifadesi ortaya çıktıOlay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi.

KADININ BAŞINI KESİP İNTİHAR ETTİ

Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı.

Ardından boğazına ip geçiren Çelik surlardan atladı. 2 kişi de hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İKİ KADINI ÖLDÜRMÜŞ
Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerlerine polis ekipleri sevk edildi.

ahaber.com.tr vahşetin çizimine ulaştıahaber.com.tr vahşetin çizimine ulaştı

VAHŞETİ DEFTERİNE ÇİZMİŞ
Ekipler Semih Çelik'in evinde yapılan aramalarda odasında buldukları bir defterde karakalem çalışması gördü. Yapılan incelemelerde defter üzerine çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde karakalem resim olduğu görüldü. Kan donduran çizime ahaber.com.tr ulaştı. Ayrıca çizimlerin Fatih'de öldürülen İkbal Uzuner'in ölüm şekline çok benzediği değerlendirildi.

 İkbal Uzuner(19) (DHA)

İkbal Uzuner(19) (DHA)

AİLE KIZLARINI KORUMAK İÇİN OKULUNU DEĞİŞTİRMİŞ

Fatih'te katledilen İkbal Uzuner'in ailesi kızlarını, katil Semih Çelik'ten korumak için okulunu değiştirdiği ortaya çıktı.

KATİLİN İNTİHAR ANLARINA AHABER.COM.TR ULAŞTI

Katil Semih Çelik'in vahşet sonrası intihar anına dair en net görüntüye ise ahaber.com.tr ulaştı.

Edirnekapı'da öldürülen İkbal Uzuner (DHA)

Edirnekapı'da öldürülen İkbal Uzuner (DHA)

ESKİ VE YENİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASI

Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olduğu, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şu anki kız arkadaşı olduğu öne sürüldü. Olayda ölen 3 kişinin de 19 yaşında olduğu bildirildi.

Katil Semih ÇelikKatil Semih Çelik

İstanbul'da iki genç kızı canice katleden Semih Çelik'in fotoğrafı ortaya çıktı.

KATİLİN CESEDİNİ BABASI TESLİM ALDI

Otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na getirilen cenazelerden Semih Çelik'in cesedi gece geç saatlerde babası tarafından teslim alındı. Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.

Halil'in cenazesinin bugün Gaziosmanpaşa'da bulunan Pazariçi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kartaltepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İKBAL'İN CENAZESİ ADLİ TIP KURUMUNDAN ALINDI

Fatih'te surlarda öldürülen İkbal Uzuner'in cenazesi amcası tarafından Adli Tıp Kurumundan teslim alındı. Vücut bütünlüğü bozulan İkbal Uzuner olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna getirilmişti. Sabah saatlerinde işlemleri tamamlanan cenaze yakınlarına teslim edildi.

İkbal Uzuner'in cenazesinin Fatih Camiinde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

KATİLİN BABASININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul'da yaşanan vahşetle ilgili polis ekipleri katil zanlısıyla ilgili çalışmalarını sürdürürken, 19 yaşındaki Semih Çelik'in Fatih nüfusuna kayıtlı ve suç kaydı olmadığını tespit etti. Polis ekipleri katil zanlısının babası Adem Çelik ile görüştü.

"BİRİ SEVGİLİSİ DİĞERİ OKUL ARKADAŞIYDI"

Kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, polise, Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu Fatih'te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu ve daha önce bu konuyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü de belirtti.

5 HASTA KAYDI ÇIKTI
Katilin babasının hastanede tedavi gördüğü iddiası üzerine polis ekipleri Çelik'in hastane kayıtlarını araştırıldı. Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edildi.

İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞMIŞ!
Polis ekipleri, katil zanlısı Semih Çelik'in Pol-Net kayıtlarını da inceledi. Yapılan incelemede katil hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydı olduğunu belirledi.

Olaya ilişkin yayın yasağı getirildiOlaya ilişkin yayın yasağı getirildi

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatih'teki surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in öncesinde Eyüpsultan ilçesindeki evinde Ayşenur Halil'i, surlarda ise İkbal Uzuner'in öldürdüğü olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliğine yazı yazarak yayın yasağı kararı alınmasını talep etti.

Savcılığın talep yazısında, medyada yer alan yayınlarda, toplum sağlığı ve ahlakı ile kamu düzeninin bozulması riskinin meydana geldiği belirtildi.

Soruşturma tamamlanıncaya kadar yayın yasağı kararı alınması istenen yazıda, suç işlenmesinin önlenmesi, kamu düzeninin ve genel sağlığın korunması amacıyla konuyla ilgili internet ortamında yer alan haberlere erişimin engellenmesi kararı verilmesi de talep edildi.

Talebi değerlendiren hakimlik, Basın Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince, soruşturma tamamlanıncaya kadar yayın yasağı verilmesine, konuyla ilgili internet ortamındaki haberlerin içeriklerinin çıkarılmasına ve erişim engeli kararı alınmasına karar verdi.

Hakimlik, kararın Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığına gönderilmesine ve en geç 4 saat içinde yerine getirilmesine hükmetti.

Semih Çelik’in geçen yıl çektiği video ortaya çıktı! Kan donduran sözler: Can almak istiyorum

İstanbul'da Fatih'te kan donduran bir olay meydana geldi.

Mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), okuldan arkadaşı İkbal Uzuner(19) ile birlikte Edirnekapı'da surlara çıktı. Çelik bir süre sonra Uzuner'e bıçakla saldırıp öldürdükten sonra parçalara ayırdı.

Başını kesip surlardan aşağı atan Çelik, daha sonra kendi boğazına ip bağlayıp surlardan atladı. Çelik'in olaydan yarım saat önce ise sevgilisi olduğu öğrenilen Ayşenur Halil'i de Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

Çelik'in babası Çelik'in daha önceden 5 defa hastaneye yattığı, psikolojik problemleri olduğunu ifade etti.

Geçen yıl çektiği video ortaya çıktı

KAN DONDURAN VİDEO: KALBİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM

Çelik'in İkbal Uzuner'i defalarca kez rahatsız ettiği ortaya çıkmıştı.

Ekol TV'nin haberine göre; Semih Çelik'in dün katlettiği İkbal Uzuner için geçen yıl bir video çektiği ortaya çıktı.

Videoda Çelik'in şu ifadeleri kullandığı görüldü:

"İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış olduğun korkuların için özür diliyorum. Bunun için senden çok özür dilerim. Ama güzeldi benim her şey korkmana ya da endişe etmene gerek kalmayacak.

Tamamen kapanıyor bu konu. Umarım normal bir yaşam yaşayıp güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Bugün beni gördüğün gün oraya seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum.

Ve bu yüzden bu insanın sen olması daha değerliydi. Kalbini çıkartmak, gözlerini… Biliyorsun zaten oralarını...

Bekledim. Apartmanın altında bekledim, takip ettim. Normalde normal bir gün yaşasaydın ölmüş olacaktın fakat tanrı o kadar fazla yardım etti ki, iyi ki olmadı böyle bir şey! Ve vazgeçtim. Seni öldürürsem kendi cehennemimi yaratmış olacağım. Diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın. Canlı bir insan olarak… O yüzden tek başıma gidiyorum hiç kimseyi öldürmeden…"

Edirnekapı'da öldürülen İkbal Uzuner (DHA)

Edirnekapı'da öldürülen İkbal Uzuner (DHA)

Videoda Çelik'in bacaklarını sık sık salladığı görüldü.

Bu haber 101644 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
      DURGU AİLESİ'NDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI
      DURGU AİLESİ'NDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI
Aksaray-Ankara yolunda yolcu otobüs devrildi: Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü,
Aksaray-Ankara yolunda yolcu otobüs devrildi: Kazada ilk...