Manisa’nın Kula ilçesinde Başkan Vekili seçildi

Manisa’nın Kula ilçesinde Başkan Vekili seçildi

Kula'da Belediye Başkanı Hikmet Dönmez'in tutuklanmasının ardından meclis üyeleri arasından yapılan oylamada CHP'den Semra Gündüz Başkan Vekili seçildi. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, "77 yıl sonra kazandığımız Kula'yı geri vermeyeceğiz. Hikmet başkanımız aramıza dönene kadar başkanlık makamına Semra Gündüz vekalet edecek, Kula'yı hep birlikte en iyi yere taşıyacağız" dedi.

08 Temmuz 2024 - 19:07

Manisa’nın Kula ilçesinde Başkan Vekili seçildi

Giriş: 08.07.2024 18:14 Güncelleme: 08.07.2024 19:05

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’in makamında darp iddiasıyla tutuklanmasının ardından gerçekleşen başkanvekili seçimini,  Belediye Meclis Üyesi Semra Gündüz kazandı. 

Kula'da Başkan Vekili Seçildi (4)Kula'da Belediye Başkanı Hikmet Dönmez'in tutuklanmasının ardından meclis üyeleri arasından yapılan oylamada CHP'den Semra Gündüz Başkan Vekili seçildi. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, "77 yıl sonra kazandığımız Kula'yı geri vermeyeceğiz. Hikmet başkanımız aramıza dönene kadar başkanlık makamına Semra Gündüz vekalet edecek, Kula'yı hep birlikte en iyi yere taşıyacağız" dedi.

Kula’da 2 kişiyi darp ettiği iddiasıyla tutuklanan Belediye Başkanı Hikmet Dömez’in yerine vekalet edecek Başkan Vekili seçildi. 
Bugün gerçekleşen Kula Meclis Toplantısı’nda Semra Gündüz Başkan Vekili seçildi. Meclis toplantısına, Oylamada CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve partililer de yer aldı.

KULA’NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDUOylamanın sonlanması ardından Kula'da vatandaşlara seslenen CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, "31 Mart seçimlerinde büyük bir başarı yakalayarak Kula'yı 77 yıl sonra büyük bir başarı sağladık. Bunca yıl sonra kazandığımız ve halkımızı en iyi hizmetlerle buluşturacağımız Kula'yı geri vermeyeceğiz. Kula hepimizin. Hikmet Dönmez başkanımız aramıza dönene kadar Kula Belediye Başkan Vekilliği görevine Semra Gündüz başkanımız geldi, kendisi başkanlık makamına vekalet edecek. El birliğiyle Kula'yı hak ettiği en iyi yere getirecek hizmetleri yapacağız" ifadelerini kullandı. Belgin Koçak

KULA’NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

KULA’NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

KULA’NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

 

KULA’NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

KULA’NIN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU27 Haziran Perşembe günü CHP’li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez belediye binasında iki kişiyi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Yaşanan arbede sonucu açılan soruşturma kapsamında Başkan Dönmez tedbir amaçlı tutuklandı. Dönmez’in 30 Haziran Pazar günü nöbetçi mahkemece tutuklanmasının ardından boşalan başkanlık makamına Kula Belediye Meclis Üyesi Mahmut Çalık vekalet etti.

Bu haber 103145 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ' Durmayacağız' dedi: İsrail kızmızı çizgiyi aştı
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ' Durmayacağız' dedi: İsrail...
MİT'ten terör örgütünün sözde istihbarat sorumlusuna nokta operasyon
MİT'ten terör örgütünün sözde istihbarat sorumlusuna nokta...