Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde Festival Coşkusu  

 Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde Festival Coşkusu  

Saruhalı’da festival coşkusu; Çocuklar doyasıya eğlendi 17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali etkinliğli kapsamında 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında gerçekleştirildi

18 Eylül 2024 - 20:04

 Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde Festival Coşkusu  

Giriş:18.09.2024 19:35 Güncelleme:18.09.2024 20:05

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSUManisa’nın Saruhanlı ilçesinde düzenlenen 17’nci Altın Üzüm ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlar doyasıya eğlenmeye devam ediyor.

Bir 7 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirSaruhanlı Belediyesi tarafından ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için düzenlenen "17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" kortej yürüyüşü ve resmi açılış töreni ile başladı.

Bir 4 kişi görseli olabilirEtkinlikler kapsamında ilçedeki İstasyon meydanından çarşı merkezine kadar bando takımı eşliğinde, vatandaşların sevgi gösterileri arasında kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar, Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, İlçe Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşün ardından ilçe merkezinde Festivalin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.  

Bir 5 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirManisa’nın Saruhanlı ilçesinde düzenlenen 17’nci Altın Üzüm ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlar doyasıya eğlenmeye devam ediyor. 
Saruhanlı’da bu yıl 17’ncisi düzenlenen “Altın Üzüm ve Kültür Festivali" ilçe genelinde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan festivalde, dün en iyi kuru üzümler belirlendi. 

Bir 3 kişi, bebek ve yazı görseli olabilir“İLÇEMİZİN SEMBOLÜ”

Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, törende yaptığı konuşmada ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzüm üretiminin önemine değinerek şunları kaydetti; "Saruhanlı'nın bereketli toprakları ve zengin kültürel mirası, bu festivalin temel taşlarını oluşturmaktadır. Üzüm, sadece bir tarım ürünü değil; aynı zamanda ilçemizin sembolü, kimliği ve gurur kaynağıdır. Dünyaca ünlü Sultaniye üzümlerimiz, yıl boyunca büyük bir emek ve özveriyle yetiştirilmekte, ardından sofralarımıza ve dünya pazarlarına sunulmaktadır. Bugün burada, bu emeği onurlandırmak ve Saruhanlı'nın tüm üreticilerine teşekkür etmek için bir aradayız."

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

KONSERLERLE DEVAM EDECEK

Başkan Cıllı'nın konuşmasının ardından halk oyunları gösterisi sergilendi. Daha sonra Belediye tarafından düzenlenen kuru üzüm yarışmasında dereceye giren çiftçilere ödülleri verildi. Programın sonunda İlçede kurulan hediyelik eşya stantlarının açılışı yapıldı. Kaymakam Acar ve Başkan Cıllı, sergileri dolaşarak alışveriş yaptı.

Bir 9 kişi, dans eden insanlar, kalabalık ve yazı görseli olabilir3 GÜNDE 3 KONSER

Protokol üyeleri daha sonra, İlçedeki 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında düzenlenen çocuk şenliğini ziyaret etti. Bu arada festival etkinlikleri kapsamında ilçede 20 Eylül'de Bilal Sones, 21 Eylül'de Ece Mumay ve 22 Eylül'de Sefo'nun sahne alacağı konserler düzenlenecek. 

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 2 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi ve kalabalık görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 1 kişi, trambolin ve kalabalık görseli olabilirBir 9 kişi ve yazı görseli olabilirBir 6 kişi görseli olabilirBir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 9 kişi, çocuk, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 7 kişi, çocuk ve kalabalık görseli olabilirBir 1 kişi, trambolin, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 7 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 1 kişi ve trambolin görseli olabilir

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

 

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSU

SARUHANLI’DA FESTİVAL COŞKUSUSaruhanlı Belediyesi tarafından ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için düzenlenen "17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" kortej yürüyüşü ve resmi açılış töreni ile başladı...  Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 102812 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Devlet Bahçeli'den MHP'nin MYK-MDP toplantısı sonrası flaş açıklamalar
Devlet Bahçeli'den MHP'nin MYK-MDP toplantısı sonrası flaş...
MEB harekete geçti: Kitaplara yüzde 300 zam yapan 400 özel okula ceza
MEB harekete geçti: Kitaplara yüzde 300 zam yapan 400 özel okula...