PKK elebaşlarından tasmalarını tutan İsrail’i aklama...

PKK elebaşlarından tasmalarını tutan İsrail'i aklama yarışı! Türkiye'ye alçak iftira! MİT gerçeği ortaya çıkardı...

PKK elebaşları tasmalarını taşıyan ABD ve İsrail'in avukatlığına soyunurken teröristbaşı Duran Kalkan, Haniye suikastinde Türkiye'nin parmağının olduğuna yönelik iftirasıyla siyonistleri aklamaya çalıştı. Bir diğer teröristbaşı Bese Hozat, MİT'e iftira atıp hem İsrail'e hem de güvenlik zaafiyeti sonucu Haniye'nin şehadetine yol açan İran'a alan açtı. Ancak bu iki iftira da MİT tarafından çökertilirken Haniye'ye yönelik İstanbul ve Doha'da daha önce planlanan suikastın önlendiği ortaya çıktı.

13 Ağustos 2024 - 13:27

PKK elebaşlarından tasmalarını tutan İsrail'i aklama yarışı! Türkiye'ye alçak iftira! MİT gerçeği ortaya çıkardı...

Giriş:13.08.2024 12:42 Güncelleme:13.08.2024 12:52

PKK elebaşı Duran Kalkan ve Bese Hozat İsrail'in sözcüsü oldu! MİT'e 'Haniye' iftirası MOSSAD'a alan açma çabası: Talimat Tel Aviv'den mi?

PKK elebaşı Duran Kalkan ve Bese Hozat İsrail’in sözcüsü oldu! MİT’e ’Haniye’ iftirası MOSSAD’a alan açma çabası: Talimat Tel Aviv’den mi?

PKK elebaşları sıraya girip İsrail'in avukatlığına soyundu. Büyükbaş terörist Duran Kalkan, "Haniye'nin ölümünde Türkiye'nin parmağı var" iftirasını atarak siyonistleri aklamaya çalıştı. Kalkan'dan sonra bir diğer teröristbaşı Bese Hozat, MİT'e iftira atıp hem İsrail'e hem de güvenlik zaafiyeti sonucu Haniye'nin şehadetine yol açan İran'a alan açtı. Ancak bu kalleş iftirayı yine MİT çökertti. Haniye'ye yönelik İstanbul ve Doha’da daha önce planlanan iki ayrı suikastın MİT’in girişimleriyle önlendiği ortaya çıktı. Peki, PKK neden ısrarla İsrail'in sözcülüğünü yapıyor? İşte arka planda yatan gerçek...

PKK elebaşlarından Türkiye’ye alçak iftira!PKK elebaşları tasmalarını taşıyan ABD ve İsrail'in avukatlığına soyunurken teröristbaşı Duran KalkanHaniye suikastinde Türkiye'nin parmağının olduğuna yönelik iftirasıyla siyonistleri aklamaya çalıştı. Bir diğer teröristbaşı Bese Hozat, MİT'e iftira atıp hem İsrail'e hem de güvenlik zaafiyeti sonucu Haniye'nin şehadetine yol açan İran'a alan açtı. Ancak bu iki iftira da MİT tarafından çökertilirken Haniye'ye yönelik İstanbul ve Doha'da daha önce planlanan suikastın önlendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Terör örgütü PKK tasmasını ABD'ye taşıtırken İsrail'in taşeronluğunu yaptığını bir kez daha ortaya koydu. Kandil'deki elebaşları Haniye suikastı sonrası sıraya girip İsrail'in sözcülüğüne soyundu.

PKK elebaşlarından tasmalarını tutan İsrail’i aklama yarışı! Türkiye’ye alçak iftira! MİT gerçeği ortaya çıkardı...Terör örgütü PKK tasmasını ABD'ye taşıtırken İsrail'in taşeronluğunu yaptığını bir kez daha ortaya koydu. Kandil'deki elebaşları Haniye suikastı sonrası sıraya girip İsrail'in sözcülüğüne soyundu.

ALÇAK İFTİRA

Geride bıraktığımız günlerde teröristbaşı Duran Kalkan, Tahran'da uğradığı suikast sonucu şehit olan Hamas lideri İsmail Haniye ile ilgili alçak bir iftira ortaya attı.

PKK elebaşı Duran KalkanPKK elebaşı Duran Kalkan

SİYONİSTLERİ AKLAMA ÇABASI! TÜRKİYE...

İsrail makamları ve MOSSAD'ın kalleş suikastı üstlenen açıklamalarını görmezden Kalkan, "Haniye'nin ölümünde Türkiye'nin parmağı var" iftirasını atarak siyonistleri aklamaya çalıştı.

Abbas kod Duran Kalkan'dan sonra sahneye elebaşı Bese Hozat çıktı.

PKK elebaşı Bese HozatPKK elebaşı Bese Hozat

Hozat, "Haniye'nin öldürülmesinde de MİT'in, Türkiye'nin rolü var" diyerek hem İsrail'e hem de güvenlik zaafiyeti sonucu Haniye'nin şehadetine yol açan İran'a alan açtı.

Teröristbaşı Kandil'deki ininden şu ifadeleri kullandı:

Geçen gün Abbas arkadaş da (Duran Kalkan) değerlendirdi, Haniye'nin öldürülmesini. Türkiye bu savaşı tabii çok istediği için, Haniye'nin öldürülmesinde de MİT'in, Türkiye'nin rolü var dedi, arkadaş. Evet, Türkiye bu savaşı çok istiyor. Gerçekten Haniye'nin öldürülmesini de buna vesile yapmak istedi, bu açıdan da çok ciddi çalıştı, halen de çalışıyor. Türkiye'nin de yararınadır bir İsrail ve İran savaşı. Bu anlamda MİT'in rolünün olduğu bir gerçek.

Tahran'da uğradığı suikast sonucu şehit olan İsmail HaniyeTahran'da uğradığı suikast sonucu şehit olan İsmail Haniye

TÜRKİYE'DEN DÜNYAYA İSRAİL ÇAĞRISI

İsrail'in taşeronu PKK elebaşlarının iddialarının aksine Türkiye savaşın bölgeye yayılmaması için elinden geleni ardına koymuyor. Uluslararası kamuoyuna İsrail'e yönelik baskıların artması için çağrıda bulunuyor.

PKK'IN İFTİRASINI ÇÖKERTEN GERÇEK

Elebaşlarının "Haniye'nin ölümünde Türkiye'nin parmağı var" iftirasını ise MİT çökertti. Tahran'da şehit olan Haniye'ye yönelik İstanbul ve Doha'da daha önce planlanan iki ayrı suikastın MİT'in girişimleriyle önlendiği ortaya çıktı.

TBMM İdare Amiri ve Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, Hamas'tan bir yetkiliye dayandırılan söz konusu iddiayı doğruladı.

Milliyet'e konuşan Turan, "Haniye ülkemize ziyarete gelince üst düzey bir koruma sağlanmış ve kendisini hedef alan odakların hain emellerine ulaşması engellenmişti. Yabancı ülkelere giden misafirlerin korunması o ülkenin hem görevi hem de itibarıdır. MİT daima bu bilinçle faaliyetlerini yürütmektedir" dedi. Turan, "Haniye, Siyonist çetelerin ve onların yanında duran istihbarat örgütlerinin hedefindeydi. MİT'in zamanında ve yerinde müdahaleleriyle bu suikastlar önlendi" ifadelerini kullandı.

Gazze kasabı NetanyahuGazze kasabı Netanyahu

ASIL HEDEF TERÖRİSTAN!

Bu durumu daha iyi anlamak için PKK/YPG eliyle Türkiye'nin güney sınırlarında kurulmak istenen 'Teröristan'a ve kirli plandaki İsrail parmağına dikkat çekmekte fayda var.

Orta Doğu'da yalnızlaşan ve meşruiyetini kaybeden terör devlet İsrail, kendisine uydu olacak terörist devletler kurdurmanın peşinde. Bunun başında da PKK geliyor.

NETANYAHU: "KÜRDİSTAN KURULMALI"

Gazze kasabı Netanyahu 2014'te "Bağımsız Kürdistan kurulmalı" çıkışında bulunarak bölgedeki PKK ve türevlerine arka çıktı. Mossad ajanları bölgede faaliyetler yürüttü.



Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu da İsrail'in Arz-ı Mev'ud hayalleri doğrultusunda Irak, Suriye ve İran'ın bir kısmını da içeren '4 parçalı sözde Kürdistan' haritasını paylaştı.

"Özgür Kürdistan" diyerek PKK'ya açık açık destek veren oğul Netanyahu, "Tüm gözler Kürdistan'da! Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırım durdurun! Kürdistan'ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye'nin işgaline ve baskısına son verin! Özgür Kürdistan!" açıklamasını yaptı.

Şu sıralar Gazze'deki soykırım nedeniyle Türkiye'nin sert hamleleriyle karşı karşıya kalan İsrail, Suriye'nin kuzeyindeki sözde seçimlere destek vererek hem kendine 'uydu devlet' arayışına girdi hem de 'Arz-ı Mev'ud' emelleri doğrultusunda hareket etti.

ŞAM VE RUSYA ANKARA'NIN ÇİZGİSİNE GELDİ

Öte yandan Türkiye ve Suriye arasındaki normalleşme sürecinde Şam ve Moskova, Ankara ile aynı çizgiye geldi.

Yakınlaşma müzakerelerinde yer alan bir Rus diplomat, Suriye'nin kuzeyinde kümelenen ve 'teröristan' hayali kuran PKK/YPG'nin ABD'nin çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini teyit etti. Rus kaynaklar, ABD'nin Orta Doğu'da egemen bir güç olma niyetiyle tıpkı İsrail gibi kendisine bağlı bir oluşuma (teröristan) destek vereceğini ön gördüklerini söyledi.

Bilindiği üzere Türkiye, güney sınırlarında ve Suriye'nin kuzeyinde bir teröristan kurdurmamakta niyetli.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan da "Burnumuzun dibinde bir teröristan kurdurmayız. Bunun için gereken ne ise yapmaktan da asla ve asla imtina etmeyiz" diyerek açık açık harekat sinyali verdi. Ankara - Şam yakınlaşmasının ana odağı da 'Teröristan kurdurmamak' yönünde. Suriye rejimi ve Rusya, Türkiye gibi düşünüyor.

Bölgede ABD ve İsrail'e hizmet edecek bir terör oluşumunun devletleşmesini istemiyor.

ABD'den dikkat çeken PKK itiraf!ABD'den dikkat çeken PKK itiraf!

13 Ağustos 2024 11:39:09

​Türkiye'nin sözde müttefiki olan ve terör örgütü PKK'ya her türlü mühimmat desteğini sağlayan ABD'den gündemi sarsacak bir itiraf geldi. ABD'li Emekli Albay Douglas McGregor yaptığı açıklamada savaşın artık kapıda olduğunu vurgularken "Türkiye'ye saldırması için Suriye'de PKK'yı hazırlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin sözde en büyük müttefiklerinden olan ABD, bugüne kadar terör örgütü PKK'ya verdiği eğitim ve mühimmat desteğiyle terörle mücadeleye büyük zarar veriyor.

ABD’li albay Douglas McGregor’dan kirli itiraf: Türkiye’ye saldırması için PKK’yı hazırlıyoruzABD'den bomba itiraf

Özellikle teröristleri Türkiye'ye karşı saldırmaları için kamplara alan ABD, elebaşlarıyla da yakın temas halinde. Türkiye'nin Suriye ve Irak'ta yaptığı operasyonların da karşısında duran ABD'den bomba bir itiraf geldi.

'Türkiye'ye saldırması için PKK'yı hazırlıyoruz'

ABD'li Emekli Albay Douglas McGregor verdiği röportajda "Savaş artık kapıda ve Erdoğan ısrarla ülkesini savaştan uzak tutmaya çalışıyor. Türkiye'ye saldırması için Suriye'de PKK'yı hazırlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hem eğitim hem mühimmat desteği

Terör örgütü DEAŞ ile mücadele bahanesiyle bölgede binlerce teröriste eğitim veren ABD ordusu, örgüte tırlar dolusu mühimmat desteği de sağladı. Hatta PYD/YPG noktalarına ABD askerleri konuşlandırıldı.

Türk köylerine bomba yağdırdılar

Terör örgütü bu silahlarla, sınırları Haseke'den Akdeniz'e kadar uzanan sözde bir terör devleti kurmaya çalıştı. Üstelik PYD/YPG'li teröristler, Türk köylerine bombalar yağdırmaya başladı. Çocuk, yaşlı demeden katletti.

Ortak Tatbikat

Suriye'de terör örgütü PKK/YPG'nin silahlı eğitimlerini sürdüren ABD ordusu, Haseke ilinin kuzeydoğusundaki Kamışlı ilçesinde teröristlerle ortak silahlı tatbikat düzenledi.

Daha önce de İsrail'i uyardı

Gregor daha önce yaptığı açıklamada Başkan Erdoğan'ın Gazze'deki hassasiyetine dikkat çekerek İsrail'i uyarmıştı.

'Erdoğan İsrail'i yok edecek kapasitede'

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Douglas Macgregor şunları söyledi:

"Türk askerleri sonunda Gazze'de savaşacak Erdoğan zamanlama konusunda hassas, ülkeyi harekete geçiriyor. Bu gerçekleşecek, onu göz ardı etmek hata olur. Erdoğan Ortadoğu'da İsrail'i yok edebilecek kapasiteye sahip tek adam. Dikkatli olun!"

Bu haber 123883 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Devlet Bahçeli'den MHP'nin MYK-MDP toplantısı sonrası flaş açıklamalar
Devlet Bahçeli'den MHP'nin MYK-MDP toplantısı sonrası flaş...
MEB harekete geçti: Kitaplara yüzde 300 zam yapan 400 özel okula ceza
MEB harekete geçti: Kitaplara yüzde 300 zam yapan 400 özel okula...