Siyonist İsrail Dışişleri Bakanı Katz’dan skandal çağrı:...

Siyonist İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan skandal çağrı: "Türkiye NATO'dan çıkarılsın" 

Katil İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katz, yeni bir skandala daha imza attı. Başkan Erdoğan'ın "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen (İsrail'e) onlara da yaparız" sözleri sonrası korkusunu skandal bir benzetmeyle gösteren Katz, bu kez de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılmasını istedi.

30 Temmuz 2024 - 01:23

Siyonist İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan skandal çağrı: "Türkiye NATO'dan çıkarılsın" 
Giriş:29.07.2024 23:44 Güncelleme:30.07.2024 01:31
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'dan yeni skandal: Türkiye'yi NATO'dan çıkarın çağrısı!
Katil İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katz, yeni bir skandala daha imza attı. Başkan Erdoğan'ın "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen (İsrail'e) onlara da yaparız" sözleri sonrası korkusunu skandal bir benzetmeyle gösteren Katz, bu kez de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılmasını istedi.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz’dan skandal çağrı
Terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Erdoğan'ı ölümle tehdit etti. Katz'ın alçak paylaşımına Dışişleri'nden sert tepki gelirken "Soykırımcı Hitler'in sonu nasıl olduysa, soykırımcı Netanyahu'nun sonu da öyle olacak." ifadeleri kullanıldı. Yaşanan gelişmelerin ardından Siyonist Bakan Katz'dan skandal bir çağrı daha geldi. Katz, diplomatlarının Türkiye'nin kınanması ve NATO'dan atılması için ittifak üyeleriyle temasa geçmesini istediğini duyurdu. İşte detaylar...
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’dan yeni skandal: Türkiye’yi NATO’dan çıkarın çağrısı!

Terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda Başkan Erdoğan'ı alçakça ölümle tehdit etti.

 İsrail Dışişleri Bakanı Katzİsrail Dışişleri Bakanı Katz

Katz'ın alçak paylaşımına tepkiler yağarken katil İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Bakan Yisrael Katz, Başkan Erdoğan'ın "İsrail'i istilayla ettiğini ve tehlikeli söylemlerde bulunduğunu" öne sürdü.

 İsrail Dışişleri Bakanı Katzİsrail Dışişleri Bakanı Katz

KATZ'DAN SKANDAL ÇAĞRI: "TÜRKİYE NATO'DAN ÇIKARILSIN"
Katz bu sebeple "diplomatlara bütün NATO üyeleriyle acilen temasa geçilerek Türkiye'nin kınanması ve bölgesel ittifaktan çıkarılması için" çağrıda bulunduğunu açıkladı.

Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında konuştuErdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında konuştu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün AK Parti Rize İl Teşkilatı'nın bir otelde düzenlediği toplantıda yaptığı, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen (İsrail'e) onlara da yaparız." açıklaması sonrası İsrail medyası ve İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ı korku sardı.

KATZ'DAN ALÇAK TEHDİT
Katz, dün sosyal medyadan Başkan Erdoğan'ı ölümle tehdit ederek, "Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin." dedi.

Bugün ise Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması konusunda çağrıda bulundu.

"NATO ÜYELERİ İLE TEMASA GEÇİN"

İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'i işgal etme tehditleri ve tehlikeli söylemleri ışığında, Dışişleri Bakanı Israel Katz diplomatlara Türkiye'nin kınanması ve bölgesel ittifaktan çıkarılması talebiyle tüm NATO üyeleriyle acilen temasa geçmeleri talimatını verdi" denildi.

NE OLMUŞTU?
İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz da sosyal medya hesabında, Başkan Erdoğan'ı Saddam'a benzeten ve iftira içeren paylaşım yapmıştı. Türkiye'den Katz'ın ifadelerine art arda kınamalar gelmişti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Sosyal medyada Katz'ın alçak paylaşımına siyasilerden sert tepkiler geldi.

NE OLMUŞTU?
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında konuştu. Katil İsrail'e müdahale etmek için güçlü olmaları gerektiğini belirten Erdoğan, "Biz nasıl Karabağ'a Libya'ya gittiysek oraya da gideriz." ifadelerini kullandı.

 İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katzİsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz

SİYONİST BAKANDAN ALÇAK PAYLAŞIM
Bu sözler üzerine rahatsız olan terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.
 İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın alçak paylaşımıİsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın alçak paylaşımı

"ERDOĞAN, SADDAM HÜSEYİN'İN İZİNDEN GİDİYOR"
Katz, paylaşımında,"Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin." küstah ifadeler kullandı.

DIŞİŞLERİ'NDEN SERT TEPKİ: "SOYKIRIMCI HİTLER'İN SONU NASIL OLDUYSA..."
Dışişleri Bakanlığı, "Soykırımcı Hitler'in sonu nasıl olduysa, soykırımcı Netanyahu'nun sonu da öyle olacak. Soykırımcı Naziler nasıl hesap verdiyse, Filistinlileri yok etmeye çalışanlar da öyle hesap verecek. İnsanlık, Filistinlilerin yanında duracak. Filistinlileri yok edemeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

"HADSİZ İFADELER YOK HÜKMÜNDEDİR"
Bir tepki de Cumhurbaşkanı Yardımcıs Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz yaptığı paylaşımında, " Uluslararası Adalet Divanı önünde soykırım ve savaş suçlarıyla yargılanan, Gazze'de kalıcı ateşkes ve barış yerine çatışmaları bölgeye yaymaya çalışan, insani değerlerin içini boşaltan Netanyahu yönetiminden Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz ifadeler yok hükmündedir.

Köklü geleneği olan demokratik bir hukuk devleti olarak; mazlum Filistin halkını, hangi dinden olursa olsun herkes için adaleti, bölgesel istikrarı ve küresel barışı savunmaya devam edeceğiz.

İnsanlık er geç kazanacak. Günümüzün Hitlerleri ve Nazi zihniyetlilerinin sonu ise tarihte yaşanandan farklı olmayacak." ifadeleri ile tepki gösterdi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: HADDİNİ AŞTIĞI GİBİ TAM BİR NAZİ OLDUĞUNU ORTAYA KOYDU
AK Parti Sözcüsü Çelik yaptığı açıklamada "İsrail Dışişleri Bakanı Katz, insanlık değerlerini ve barışı savunan Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı ifadelerle haddini aştığı gibi tam bir Nazi olduğunu ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımıza dönük bu saldırılar, insanlık değerlerine, vicdanına ve haysiyetine düşman olanların saldırılarıdır. İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın, Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop'u örnek aldığı görülüyor. Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop, "kasıtlı bir şekilde savaş çıkarmak, savaş suçları ve insanlığa karşı suçları planlamak ve barışa karşı suç işlemek"ten yargılanmıştı. Katz'a, Ribbentrop'un iyi bir örnek olmadığını hatırlatıyoruz; insanlığa karşı beraberce suç işlediği şebeke er ya da geç yargılanacaktır…" ifadelerini kullandı.

"NAZİ TEHDİTLERİ TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖNDERİLECEK"
Çelik açıklamasında ayrıca "İsrail Dışişleri Bakanı, Nazilerin günümüzdeki temsilcisi olan bir katliam makinesinin dişlisinden ibarettir. İsrail'in Nazi kafalı Dışişleri Bakanının ve benzerlerinin Cumhurbaşkanımıza sürekli saldırması, Cumhurbaşkanımızın insanlık değerleri ve vicdanı adına takip ettiği siyasetten rahatsız oldukları içindir. Ne yaparlarsa yapsınlar ait oldukları hükümetin caniliğini ve soykırımcı siyasetlerini ört bas edemeyecekler. İsmini katliamlarla, soykırımla, cinayetlerle ve Nazilerle yan yana yazdıran bu katliam makinesinin mensupları, hukuk önünde mutlaka hesap verecek. Cumhurbaşkanımız bugünlere nice zalimlerin tehditlerini bertaraf ederek geldi, bundan sonra da insanlık ve hakikat adına takip ettiği siyasi duruşuyla, çağdaş Nazilerin tehditlerini tarihin çöplüğüne gönderecektir." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İsrailli Bakan Katz'a yanıtıMHP lideri Devlet Bahçeli'nin İsrailli Bakan Katz'a yanıtı

BİR TEPKİ DE BAHÇELİ'DEN
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de İsrail'den gelen skandal açıklamalara sert sözlerle tepki gösterdi. Bahçeli paylaşımında, "İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan; siyasi, tarihi ve nesnel gerçeklerle asla bağdaşmayan alçak sözlerini nefretle lanetliyorum." dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamaları
İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan; siyasi, tarihi ve nesnel gerçeklerle asla bağdaşmayan alçak sözlerini nefretle lanetliyorum.

İsrail Başbakanı ile hükümetinin hangi kanlı ve karanlık izleri takip ettiğini esasen tüm dünya açıklıkla görmektedir. Soykırımcı bir yönetimin Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na panikle saldırması suçluluk psikolojisinin tezahürüdür. 40 bine yakın masumu katleden İsrail yönetiminin hesap vereceği günler uzak değildir. Bu durum sadece sabır ve zaman meselesidir.

Türk milleti kenetlenmiş ve soykırımcı İsrail'e karşı kilitlenmiştir. Elbette her türlü senaryo gündemde olmalı; siyasi, stratejik ve askeri tüm hazırlıklar tahkim edilerek Türkiye'nin hafife alınacak bir ülke olmadığı isabetle teyit edilmelidir.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ise nerede durduğunu, tarih ve mazlumlar önündeki sorumluluğunu ihmalden süratle kaçınmalıdır. TBMM'ye davet edilmek, muhatabı için bir şereftir. Bu şerefi taşıyıp taşımama konusu ise Sayın Abbas'ın bileceği ve davranışıyla ispat edeceği bir husustur.

Caniyahu'nun ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanması gerçek manada soykırımın ibrası, zulmün ifa ve icrasına rezil bir ikramdır.

Mavi Vatan'a masal diyen kokuşmuş ve emperyalizmin kuklası haline gelmiş devşirme ve DEM'lenmiş siyasi defoların engellemelerine ve kaleyi içten teslim alma girişimlerine rağmen, Türkiye ve Türk milleti milli haklarını ve egemenlik hukukunu cansiperane savunmanın yanında mazlumların da sonuna kadar yanında ve yöresinde sarsılmaz yerini alacaktır. Vatana masal diyenlerin yolu batış ve mahvoluş; buna direnen ve tepki gösterenlerin istikameti de Türk ve Türkiye Yüzyılıdır.

Türk düşmanları kaybedecek, zafer meşalesi inanan milli yüreklerin elinde parlayacaktır.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI: HADDİNİZİ BİLİN
Öte yandan sosyal medyada Katz'ın alçak paylaşımına tepki yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Recep Tayyip Erdoğan size büyük gelir haddinizi bilin, sabrımızla oynamayın. " ifadeleri ile tepki gösterdi.

İŞTE O TEPKİLER:

Abdülhamid Han Hazretleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu zamanın Abdülhamid'i olduğunu, toprak olarak sahiplendiğiniz, durun, köpek cinsini sizden alacak olan kişi olduğunu hatırlatırız.

"AZ ÖTEDE HAVLAYIN"
Kimin sonunun nasıl olacağı belli olmaz. Az ötede havlayın

"LİDERİME SAYGI DUY ONUN BİR SÖZÜ İLE MERMİYE ATLADIK"

Şakacı çocuk seni . Sen Türkiyeyi Orta doğu devletleri ile karıştırma . Arkanda duranlar olmasaydı senin işgal süren 48 saat . Ola ki gözümüz döndü arkandakilerle birlikte işgal süren 96 saat. Liderime saygı duy onun bir sözü ile mermiye atladık biz 15 Temmuz da

İsrailli Dışişleri Bakanı Katz’a tepki yağdıİSRAİLLİ DIŞİŞLERİ BAKANI KATZ’A TEPKİ YAĞDI
Nasıl Karabağ’a Libya’ya gittiysek oraya da giderizNasıl Karabağ’a Libya’ya gittiysek oraya da gideriz
İsrailli Bakan Başkan Erdoğan’ı hedef aldıİsrailli Bakan Başkan Erdoğan’ı hedef aldı

Bu haber 98409 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ' Durmayacağız' dedi: İsrail kızmızı çizgiyi aştı
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ' Durmayacağız' dedi: İsrail...
MİT'ten terör örgütünün sözde istihbarat sorumlusuna nokta operasyon
MİT'ten terör örgütünün sözde istihbarat sorumlusuna nokta...