Siyonist Yisrael Katz yine Başkan Erdoğan’a saldırdı!...

Siyonist Yisrael Katz yine Başkan Erdoğan'a saldırdı! Türkiye'den peş peşe tepkiler

Terör devleti İsrail'in işgalci Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yaptığı paylaşımla hedef alması sonrası, sosyal medya kullanıcıları Erdoğan'ın yanında olduğunu belirttikleri etiket çalışması başlattı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve AK Parti Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu gibi isimlerin de destek olduğu 'Erdoğan'ın Yanındayız' etiketi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

03 Ağustos 2024 - 03:54

Türkiye ayağa kalktı! Başkan Erdoğan'ı hedef alan Siyonist Bakan Katz'e peş peşe tepkiler: Nazilerin ve katillerin sesi

Giriş:02.08.2024 22:01 Güncelleme:03.08.2024 03:51

Sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük destek: Etiket kısa sürede gündem oldu 

Siyonist Yisrael Katz yine Başkan Erdoğan'a saldırdı! Türkiye'den peş peşe tepkiler

Siyonist Yisrael Katz yine Başkan Erdoğan’a saldırdı! Türkiye’den peş peşe tepkilerTerör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yine bir skandala imza attı. Geçtiğimiz hafta Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a "Saddam Hüseyin" benzetmesiyle tehditler savuran terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz bu kez sosyal medya üzerinden iftiralar sıraladı. Katz, Erdoğan'ı hedef aldıktan sonra Hamas'ı "terörist" olarak tanımlayan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da destek açıkladı. Katz'a Türkiye'den tepki üstüne tepki yağdı.

İletişim Başkanı Altun'dan soykırımcı Katz'a sert tepki: Katil ruh hastası!Geçtiğimiz günlerde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit eden İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, bugün de skandal bir paylaşım yaptı. Başkan Erdoğan'ı küstahça hedaf alan Katz'ın alçak paylaşımına tepki yağdı. Bakan Fidan, "Bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti’nin hadsizlik ve arsızlık abidesidir." AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Katz, demokrasi ve özgür dünya adına konuşabilecek son kişi bile değildir. Özgür dünyanın gür sesi Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dır. Nazilerin ve katillerin sesi ise Netanyahu ve Katz gibilerdir." ifadelerini kullandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise "Filistin'de 40 bin masum sivili katleden soykırımcı İsrail'in eli kanlı Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik aşağılık açıklamalarını şiddetle kınıyorum." dedi.

Başkan Erdoğan’a milyonlardan dev destek!Geçtiğimiz günlerde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Katz küstah tehditlerini sürdürmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Katz, yeni bir alçaklığa daha imza attı.

 

Recep Tayyip Erdoğan, tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor.

Türkiye'de 57 milyon kullanıcısı olan Instagram'ı engelliyor, İsrailli bir atlet bir Türk atleti yendi diye spor yayınlarını kesiyor, Türkiye'nin askeri ihtilaf içinde olmadığı demokratik bir ülkeyi işgal etmekle tehdit ediyor ve ticari ilişkileri keserek Türk ihracatçılarına yıllık 6 milyar dolar zarar veriyor.

Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını ortadan kaldırıyor.

Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim."

ALÇAK PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞDI
Katz'ın alçak paylaşımına kısa sürede sosyal medyadan tepki yağdı.

"BURAYA BAK, KATİL RUH HASTASI"

Bir tepki de İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, yaptığı paylaşımında, "Buraya bak, katil ruh hastası!

Sen Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz.

Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur!

Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın X hesabından yaptığı paylaşım.Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın X hesabından yaptığı paylaşım.

"HADSİZLİK VE ARSIZLIK ABİDESİ"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, işgalci bakanın Başkan Erdoğan'ı hedef alan alçak paylaşımına ilişkin sert tepki gösterdi. Bakan Fidan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

"Israel Katz'ın, Dışişleri Bakanlığı yapmak yerine, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı kendi hezeyanlarına sürekli konu etmesi tam bir hastalık halidir.

Kabinedeki varlığı, iftira ve yalan kusma saplantısından ibaret olan bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti'nin hadsizlik ve arsızlık abidesidir."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsrail'in NAZİ kafalı Dışişleri Bakanı Katz'ın Devletimizi ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklaması bir soykırımcı katilin hezeyanıdır.

Soykırımcı hükümetin Dışişleri Bakanı olan Katz, demokrasi ve özgür dünya adına konuşabilecek son kişi bile değildir.

Cumhurbaşkanımızın izlediği Filistin politikası, özgür dünyanın gerçek iradesidir. Özgür dünyanın gür sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Nazilerin ve katillerin sesi ise Netanyahu ve Katz gibilerdir.

Netanyahu hükümeti, işledikleri soykırım suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır." İfadelerine yer verdi.

Bakan Yerlikaya'nın X hesabından yaptığı paylaşım.Bakan Yerlikaya'nın X hesabından yaptığı paylaşım.

İşgalci bakanın paylaşımı tepkilerin odağı oldu. Buna bir tepki de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi. Bakan Yerlikaya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İsrailli bakanın hadsizlikleri devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, her daim milletinin gönlündedir. 22 yıldır süregelen AK Parti iktidarları ülkemizi her alanda ileriye taşımış ve taşımaya devam etmektedir.

Çocukları, kadınları, yaşlıları acımasızsa katleden bir hükümetin mensubu olarak Türkiye'ye mesaj vermeye kalkmak sizin haddinize değildir. Biz mazlumların, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Filistin'de 40 bin masum sivili katleden soykırımcı İsrail'in eli kanlı Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik aşağılık açıklamalarını şiddetle kınıyorum.

Savaş suçlusu caniler ve kandan beslenenler ne Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ne de Cumhurbaşkanımızın insanlık için, mazlumlar için, barış için, adalet için verdiği mücadeleyi anlayamaz.

Suçluluk psikolojisiyle çirkinleşen bebek katilleri, insanlık vicdanında mahkum oldukları gibi uluslararası hukuk önünde de mutlaka mahkum olacaklar ve hak ettikleri cezayı çekeceklerdir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde her zaman hakkı ve hakikati haykırmaya, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, " İşgal altındaki Gazze'de masum çocukları ve sivil halkı katledenlerin ne Türkiye'yi ne Sayın Cumhurbaşkanımızın adını ne de özgürlük ve demokrasi kavramını ağızlarına almak hadlerine değildir.

Defalarca sandıkta aziz milletimizin temiz oylarıyla seçilen, demokrasi ve kalkınma yolunda ülkemize sayısız eser ve hizmetler kazandıran, zalimlerin yüzüne karşı hakkı haykırmaktan hiç bir zaman geri durmayan Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaşamaktan ve kendisinin yol arkadaşları olmaktan onur duyuyoruz.

Her şeyin güzel olacağı gün; Filistin halkının özgürlüğüne kavuştuğu, Netanyahu yönetiminin ise mazlum ve savunmasız bir halka karşı işledikleri suçların karşılığını uluslararası hukuk önünde bulacağı gündür."

Bakan Bolat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı.Bakan Bolat'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı.

"SÖZLERİ YOK HÜKMÜNDEDİR"

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bunca zamandır kadın, çocuk demeden masumları acımasızca devlet eliyle katleden basiretsiz bir hükümetin, yine aynı basiretsizlikteki Bakanının Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alan sözleri tümüyle yok hükmündedir. Masumların kanıyla beslenen soykırımcı katiller, uluslararası kamuoyunun vicdanında her zaman işledikleri insanlık suçu ile anılmaya devam edeceklerdir. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği hakikatler ise, insanlık onurunun ve adaletin simgesi olarak kalacaktır.

İsrail hükümetinin, bu tür saldırgan ve alçakça söylemlerle kendi vahşetini örtbas etmeye çalışması nafiledir. Adalet er ya da geç tecelli edecek ve tüm dünyaya gerçeklerin ne olduğunu gösterecektir.

Bu vesileyle, işgal altında zulüm gören tüm Filistinli kardeşlerimize sabır ve direnişlerinde başarı diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanımızın cesur duruşu ile mazlumların yanında olmayı sürdürecektir."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'nun paylaşımı.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'nun paylaşımı.

"KATİL DEVLETİN HADSİZ BAKANI"

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siyonist bakanın paylaşımına sert tepki gösterdi. Bakan Uraloğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Katil devletin hadsiz Bakanı; Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan, Filistin dahil bütün mazlum coğrafyaların umududur. Siz önce elinize bulaşan bebeklerin, çocukların, kadınların kanlarının hesabını vereceksiniz.

Suçlusunuz ve er yada geç yargılanacaksınız. Ayrıca hangi sosyal medya mecrası olursa olsun herkes Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yasalarına uymak zorundadır. Yasaları uygularken sizin ne düşündüğünüze bakacak değiliz hadsizler. Bir kez daha ve yüksek sesle tekrarlıyoruz: "Filistin özgür olana dek susmayacağız…"

"TERÖR DEVLETİNİN SOYKIRIMCI BAKANISIN"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabındna yaptığı paylaşımda "Yeryüzünde bozgunculuk yapan hadsiz! Uluslararası arenada Özgür Filistin Davası için en önde gayret gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'den korkmaya devam edeceksiniz! Sen masum bebekleri acımasızca katleden bir terör devletinin soykırımcı Bakanısın. Döktüğünüz her damla kanın hesabını vereceksiniz." dedi.

"AHLAKSIZ TAVIR"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, alçak paylaşıma sosyal medya hesabından tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Uluslararası hukuku hiçe sayarak tüm savaş suçlarını işleyen bir ülkenin dışişleri bakanının Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'a mesnetsiz yakıştırmaları tam da onlara yakışan ahlaksız bir tavırdır. Tüm dünyanın gözü önünde sivilleri katleden ve hukuksuzca Filistinli kardeşlerimizin topraklarını işgal eden bir devletin bize söyleyecek bir sözü olamaz.

Cumhurbaşkanımız'ın önderliğinde AK Parti hükümetleri ülkemizi her alanda ileriye taşımakla kalmamış, mazlum halkların sesi olmaya da devam etmiştir."

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın paylaşımı.Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın paylaşımı.

"VAHŞETİN HESABINI VERECEKSİNİZ"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, X hesabından yaptığı paylaşımda "Eli kanlı katiller ve soykırım suçluları, dünya barışını her platformda gür bir sesle savunan Sayın Cumhurbaşkanımızın adını dahi anamazlar! Türkiye tarihin doğru tarafında durmaya devam ederken siz ne yaparsanız yapın Gazze'de işlediğiniz soykırımın üstünü kapatamayacak ve er ya da geç bu insanlık dışı vahşetin hesabını adalet önünde vereceksiniz." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya hesabından tepki mesajı yayımladı. Dağ, şu ifadeleri kullandı: Katil İsrail'in savaş suçlusu bakanı görevini yapıyor.

Mazlumların sesi olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik iftira kampanyasına devam ediyor. Diğer yandan ise bugunkü çabalarının karşılığında Sn. Ekrem ,İmamoglu'na "aferin" diyor. Herkesin tarafı net ve açık. Biz katil İsrail'i rahatsız etmeye, kadınların, çocukların mazlum insanların yanında durmaya devam edeceğiz. Bazıları ise katillerin gözüne girmek için daha fazla çaba gösterecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in paylaşımı.Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in paylaşımı.

"ASRIN HİTLERİ..."

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin işgalci bakanın açıklamalarına tepki göstererek "Maskesi düşen, asrın Hitleri ve kana doymayan İsrail arsızlığa devam ediyor. Yalanlarını, katliamlarını ve vahşiliklerini yüzlerine vuran Sn. Cumhurbaşkanımıza saldırıyor. Dünya mazlumlarının hâmisi, emperyal dünya düzenine karşı meydan okuyan Cumhurbaşkanımız #ErdoğanınYanındayız" dedi.


"SİYONİSTLERDEN ALDIKLARI AFERİNE..."

İşgalcilerin dijital şubesi Instagram'ın Haniye'ye ilişkin paylaşımlara sansür uygulayarak izin vermemesine ilişkin sert tepki gösteren AK Parti MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı, yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi. Ayvalı, Hamas'a "terörist" imasında bulunan İmamoğlu'nun savunuculuğunu yapan CHP'li gazeteciye ""Filistin Özgür Olsun" diyorlar ama Filistin'in özgürlük mücadelesini terör, kahramanlarını terörist olarak yaftalıyorlar." şeklinde yanıt verdi.

 Emre Cemil Ayvalı'nın X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım.Emre Cemil Ayvalı'nın X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım.

Ayvalı'nın paylaşımının devamı şu şekilde:

"İsrail'in en çok korktuğu İsmail Haniye'nin hain bir suikastle öldürülmesine tepki veren paylaşımları kaldıran Instagram'ı değil de ülkemizi sansürle suçluyorlar.

Önce siyonistlere selam çakan konuşmalar yapıyorlar. Sonrasında Siyonistlerden aldıkları aferine kamuoyundan tepki gelince yalandan kayıkçı kavgası veriyorlar. Sonra erdemden bahsediyorlar.

"İsrail'in katil bakanları neden bizden beklenti halinde?" diye düşünmeniz daha mantıklı olur. Size milli siyaset nedir öğretmeye devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyada büyük destek! - Son Dakika HaberlerSosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük destek: Etiket kısa sürede gündem oldu

Terör devleti İsrail'in işgalci Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yaptığı paylaşımla hedef alması sonrası, sosyal medya kullanıcıları Erdoğan'ın yanında olduğunu belirttikleri etiket çalışması başlattı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve AK Parti Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu gibi isimlerin de destek olduğu 'Erdoğan'ın Yanındayız' etiketi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Bu haber 102910 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MİT ve Emniyet'ten PKK/KCK'ya operasyon: Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren terörist Çiğdem Aslan yakalandı
MİT ve Emniyet'ten PKK/KCK'ya operasyon: Avustralya yapılanmasında...
Vali Ünlü, Veda Ziyaretlerinde Bulundu
Vali Ünlü, Veda Ziyaretlerinde Bulundu