Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener’i kabul...

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener'i kabul edecek! Külliye'de 'sürpriz' zirve

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i saat 17.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. A Haber Muhabiri Rüya Akkuş görüşmeye ilişkin detayları aktarırken "Dervişoğlu’na bir randevu verilmesini beklediğimiz bu günlerde Meral Akşener ismi bizler için de şaşırtıcı oldu diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

05 Haziran 2024 - 13:19

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener'i kabul edecek! Külliye'de 'sürpriz' zirve

Giriş Tarihi: 05.06.2024 Güncelleme Tarihi: 05.06.2024 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sürpriz görüşme! Başkan Erdoğan Meral Akşener'i kabul edecek...

Başkan Erdoğan Meral Akşener’i kabul edecek...Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i saat 17.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. A Haber Muhabiri Rüya Akkuş görüşmeye ilişkin detayları aktarırken "Dervişoğlu’na bir randevu verilmesini beklediğimiz bu günlerde Meral Akşener ismi bizler için de şaşırtıcı oldu diyebiliriz." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde sürpriz görüşme! Başkan Erdoğan Meral Akşener’i kabul edecek...İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir." ifadelerini kullandı.

A Haber muhabiri Rüya Akkuş görüşme ile ilgili detayları aktardı.

DERVİŞOĞLU BEKLENİYORDU AMA...

İşte o açıklamalardan satır başları;

Herkes için oldukça sürpriz bir görüşme olduğunu söyleyebiliriz. Başkan Erdoğan'ın dün bu programının güncellendiği bilgisi bizlere ulaştı. Bizler farklı bir isimle görüşmesini bekliyorduk ama bu ismin Müsavat Dervişoğlu olması yönünde bir beklenti hakimdi Ankara kulislerinde. Hatta geçtiğimiz hafta grup toplantısı çıkışında Başkan Erdoğan'a da bu soru sorulmuştu kendisi de ekiplerin bir araya geldiğini temas içerisinde olduğunu söylemişti.

ŞAŞIRTICI BİR ZİYARET OLACAK

Dervişoğlu'na bir randevu verilmesini beklediğimiz bu günlerde Meral Akşener ismi bizler için de şaşırtıcı oldu diyebiliriz. Meral Akşener'in genel başkanlığı döneminde yüz yüze Külliye'de bir temas gerçekleşmemişti. Kendileri en son 10 Nisan tarihinde telefonda bayram tebriği için görüşmüşlerdi.

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener’i kabul edecek! Külliye’de ’sürpriz’ zirveBaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Özgür Özel'i kabulü ve CHP'ye yapacağı iade-i ziyaretle pozitif eğilime giren sürece İYİ Parti de dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde "İYİ Parti ile görüşmememiz için hiçbir neden yok" diyerek Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geleceğinin sinyalini veren Erdoğan, bugün eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul edecek. Görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 17.00'de yapılacak. Öte yandan şu sıralar inzivaya çekilen Akşener'in saçlarını sarıya boyatması dikkat çeken bir detay olarak kayıtlara geçti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecek.

Görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Başkan Erdoğan, Meral Akşener'i kabul edecek

Söz konusu açıklamada, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir" ifadelerine yer verildi.

Son dakika: Başkan Erdoğan CHPye iade-i ziyaret için tarih verdi! İYİ Parti ile görüşme sinyaliSon dakika: Başkan Erdoğan CHPye iade-i ziyaret için tarih verdi! İYİ Parti ile görüşme sinyali

ERDOĞAN: "İYİ PARTİ İLE GÖRÜŞMEMEMİZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK"

Başkan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde CHP'ye yapacağı iade-i ziyaretin 9 Haziran'dan sonra olacağını belirtip İYİ Parti ile görüşme sinyali vermişti.

Erdoğan, "İYİ Parti ile görüşmememiz için hiçbir neden yok" diyerek Müsavat Dervişoğlu ile de bir araya gelebileceğini duyurmuştu.

ÇİLLER'İN CENAZESİNE KATILDILAR

İkili son olarak eski başbakanlardan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenazesine iştirak etmişti.


Bilindiği üzere Akşener, 31 Mart seçimlerinin ardından gerçekleştirilen kurultayda koltuğunu Musavat Dervişoğlu'na bırakmıştı. Emeklilik hayatı yaşayacağını belirten Akşener'in, cep telefonu hattını kapatıp partiden yakın dostlarıyla bile görüşmediği iddia ediliyordu.


SAÇ RENGİNİ DEĞİŞTİRDİ
Uzun süredir nerede olduğu merak edilen Akşener dün, Özel Kalemi Esma Bekar'ın kayınpederi Mehmet Ayhan Bekar'ın cenazesinde görüntülendi.

Akşener ile birlikte Dervişoğlu da cenazede bulundu. Özer Çiller'in de cenazesine katılan Akşener, yıllar önce birlikte siyaset yaptığı Tansu Çiller'e başsağlığı diledi.



Gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Akşener'in imajındaki değişiklik ise dikkatlerden kaçmadı. Kızıl renkli saçlarıyla hatırlanan Akşener'in saçlarını sarıya boyattığı görüldü.

Özgür Özelden Başkan Erdoğan ile görüşmesine ilişkin yeni açıklama: İade-i ziyaret ne zaman olacak? | Olumlu seyri engellemem...Özgür Özelden Başkan Erdoğan ile görüşmesine ilişkin yeni açıklama: İade-i ziyaret ne zaman olacak? | Olumlu seyri engellemem...

Siyasetin gündemine damgasını vuracak önemli bir sürpriz görüşme haberi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul edecek.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında sürpriz görüşme! Gözler Beştepe'de...Son dakika haberi: Kulisleri hareketlendiren görüşme için özler Beştepe'ye çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Meral Akşener ile görüşeceği öğrenildi.

KÜLLİYE'DE SÜRPRİZ ZİRVE

Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul edecek.

asdasd

Görüşme haberini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir" açıklamasıyla duyurdu.

'Akşener' yorumu gündem oldu! 'AK Parti' iddiası için "Yok artık" demişti'Akşener' yorumu gündem oldu! 'AK Parti' iddiası için "Yok artık" demişti

YENİ İMAJIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

İYİ Parti genel başkanlığını Müsavat Dervişoğlu'na devrettikten sonra uzun süre gözlerden uzak kalan Akşener ilk kez geçtiğimiz günlerde bir cenaze töreninde görüntülenmiş, saçlarını sarıya boyatması dikkat çekmişti.

sadasdas"YAKINLARI BİLE ULAŞAMIYOR" İDDİASI

Bu haber 101685 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lübnan'da ikinci şok! İsrail bu kez telsizleri patlattı...Çok sayıda ölü ve yaralı var
Lübnan'da ikinci şok! İsrail bu kez telsizleri patlattı...Çok...
İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki keskin nişancı detayı ortaya çıktı
İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki...