Son dakika gelişmesi! Narin Güran’ın amcası Salim...

Son dakika gelişmesi! Narin Güran’ın amcası Salim Güran hakkında şok iddia: Aracından kan, kusmuk ve idrar örneği alınmış!

Kayıp Narin bulundu mu?" sorusuna cevap ararken soruşturma kapsamında gözaltına alınan küçük kızın amcası Salim Güran tutuklandı. Narin'in babası ile aralarında husumet olduğu iddia edilen ve ifadesi de ortaya çıkan tutuklu amca hakkında kan donduran bir iddia ortaya atıldı. Güran'ın aracından kan, kusmuk ve idrar örneği alındığı iddia edilirken kayıp Narin'e ilişkin sosyal medyada yapılan bir yorum dikkat çekti..

03 Eylül 2024 - 21:19

Kayıp Narin Güran olayında şoke eden gelişme! Tutuklanan amcası Salim Güran’ın aracından kan, kusmuk ve idrar örneği bulundu

Giriş Tarihi: 03.09.2024  19:06 Güncelleme Tarihi: 03.09.2024  21:24

Son dakika gelişmesi! Narin Güran’ın amcası Salim Güran hakkında şok iddia: Aracından kan, kusmuk ve idrar örneği alınmış!

Kayıp Narin Güran olayında şoke eden gelişme! Tutuklanan amcası Salim Güran’ın aracından kan, kusmuk ve idrar örneği bulunduDiyarbakırlı Narin Güran, henüz 8 yaşındaydı. 21 Ağustos günü Kur'an kursuna gitmek için evden çıkan Narin'den bir daha haber alınamadı. Arama çalışmalarında 14 gün geride kalırken önce ağabeyi ardından amcası gözaltına alındı. Narin kaybolduktan 15 dakika sonra köyden ayrılan ve arabasında Narin'in DNA'sı bulunan amca Salim Güran tutuklandı. Şüpheli amcanın aracından kan, kusmuk ve idrar örneği alındığı bilgisine ulaşılırken sosyal medyada yapılan o yorum kafaları karıştırdı: Narin baygındı, üzerinde battaniye vardı ve…

Son dakika gelişmesi! Narin Güran’ın amcası Salim Güran hakkında şok iddia: Aracından kan, kusmuk ve idrar örneği alınmış!Diyarbakır’da kuran kursuna gitmek için evden çıkan 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının ardından 14 gün geride kaldı. Önce Narin’in ağabeyi, ardından amcası Salim Güran gözaltına alındı. Narin’in kaybolduğu gün köyden ayrılan ve aracından Narin’in DNA’sına rastlanan Salim Güran tutuklandı. Şüpheli amcanın aracından kan, kusmuk ve idrar örneği alındığı bildirilirken, sosyal medyada bu konuya ilişkin yapılan bir yorum ise kafaları karıştırdı. Narin baygındı ve üzerinde…

Kayıp Narin Güran olayında şoke eden gelişme! Tutuklanan amcası Salim Güran’ın aracından kan, kusmuk ve idrar örneği bulundu

Diyarbakır'da 14 gün önce evinden kuran kursuna gitmek için çıkan ve bir daha geri dönmeyen küçük Narin Güran'ı arama çalışmaları aralıksız devam ederken ortaya yeni bir iddia atıldı.

Önce Narin'in ağabeyi, ardından amcası Salim Güran gözaltına alındı. Narin'in kaybolduğu gün köyden ayrılan ve aracından Narin'in DNA'sına rastlanan Salim Güran tutuklandı. Tutuklanmanın ardından amca Salim Güran'ın sosyal medya hesabına yorum yapan bir benzin çalışanının yazdıkları büyük şaşkınlık yarattı.

"SADECE ISLAK MENDİL ALDI"

Türkiye'nin günlerdir aradığı kayıp Narin Güran olayıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Öyle ki amca Salim Güran'ın sosyal medya hesabına yorum yapan bir benzin istasyonu çalışanının yazdıkları şok etti. Adının Murat Çınar Çatalca olduğu öğrenilen benzin istasyonu çalışanı, yaptığı yorumda Narin'in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu yazdı. Murat Çınar Çatalca ayrıca, Narin'in kaybolduğu gün benzin istasyonunda duran amcanın marketten yalnızca ıslak mendil aldığını da söyledi.

"ÜZERİNDE KOYU BİR BATTANİYE VARDI"

Benzin istasyonu çalışanı yaptığı yorumda "HTS kayıtlarında Salim Güran'ın Narin Güran'ın annesi ile hem mesajlar hem de arama kayıtları var. Salim Güran Narin kaybolduktan 15-20 dakika sonra kendi aracıyla hızla köyden çıktı, yakıtını da almıyor petrole giriyor ve yalnızca ıslak mendil alıyor. Bu muhtar Narin'in erkek kardeşi ile de görüşüyordu. Olay günü Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı. Salim Güran olaydan 2 saat sonra köye karanlıkta dönüyor bu sefer sanki hiçbir şeyden habersiz gibi davranıp ne olmuş Narin'e diye ağlamış" ifadelerini kullandı. Çatalca'nın bu yorumu sonrası jandarmaya giderek ifade verdiği bilgisine ulaşıldı.

ARACINDA İDRAR, KAN VE KUSMUK BULUNDU!

Diğer yandan Salim Güran'ın aracından alınan örneklerle ilgili de başka dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Tutuklanan amaca Güran'ın aracında idrar, kusmuk ve kan dokusuna ulaşıldı. Yapılan DNA eşleşmelerinde örneklerin Narin'e ait olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Salim Güran'ın aracından alınan örneklerle ilgili de dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Öyle ki amca Güran'ın aracında idrar, kusmuk ve kan dokusuna ulaşıldı. Yapılan DNA eşleşmelerinde örneklerin Narin'e ait olduğu ortaya çıktı.

Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı!

Türkiye nefesini tuttu 21 Ağustos günü Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran olayına kilitlendi. Olayın adresi Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ydi. Tavşantepe Köyü'nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, Kur'an kursuna gittikten sonra bir daha evine dönmedi.

Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı!

İlk olarak Narin'i kendi imkanlarıyla arayan ailesi daha sonra aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek küçük kızın kayıp olduğunu bildirdi.

Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı!

Bunun üzerine bölgeye Bağlar Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi'nin yanı sıra sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ile ilçe belediyelerinden de arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı!

130 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 32 bin 952 kişi kontrol edildi, 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı.

Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı!

AMCASININ ARACINDA DNA'SI BULUNDU!

Amcaya ait aracın koltuğunda bulunan DNA ile Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneği ise aynı çıktı. Ayrıca amca Salim Güran'ın, Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı ve telefonunun 1 saat boyunca kapalı olduğu iddiası ortaya atıldı. Amcanın telefonunda yapılan incelemede, telefondaki WhatsApp yazışma ve görüşmelerinin tamamının silindiği tespit edildi.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

BİR EVDE DAHA ARAMA YAPILDI

Amca Salim Güran'ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü sırada yeni bir gelişme daha yaşandı. Bugün öğlen saatlerinde Narin Güran'ın babasının amcası olan A.R.G.'nin merkez Kayapınar ilçesindeki evine giden jandarma ve polis ekipleri burada ev ile arabada arama çalışması yaptı. Dün Güran'ın evinin arkasındaki mısır tarlasında arama çalışması yürütülmüştü.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

NARİN'İN AMCASI SALİM GÜRAN TUTUKLANDI

Aracında Narin'in DNA'sı bulunan amca Salim Güran, "kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

AMCA SALİM GÜRAN'IN İFADESİ: SANA ÖYLE BİR ACI YAŞATACAĞIM Kİ...

A Haber muhabiri Sinan Yılmaz, Türkiye'nin konuştuğu olayda Salim Güran'ın ifadesiyle ilgili bilgi verdi.

Öyle ki Salim Güran'ın Narin'in babasına "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" dediği iddia edilmişti. İddiaları yalanlayan Salim Güran, Narin'i arama çalışmalarına katıldığını da söyledi.

Kayıp Narin'in amcası hakkında şoke eden iddia! Aracından örnekler alınmış

"NARİN BAYGINDI.."

Kayıp Narin ile ilgili çalışmalar sürerken sosyal medyadaki o yorum oldukça dikkat çekti. Tutuklu amca Salim Güran'ın sosyal medya hesabına bir benzin istasyonu çalışanı yorum yaptı ve o yorum duyan görenleri dehşete düşürdü. Murat Çınar Çatalca adlı benzin istasyonu çalışanı, yorumunda Narin'in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu ve Narin'in kaybolduğu gün benzin istasyonunda duran amcanın marketten yalnızca ıslak mendil aldığını yazdı.

Kayıp Narin'in amcası hakkında şoke eden iddia! Aracından örnekler alınmış

DEHŞETE DÜŞÜREN YORUM! "ELLERİYLE BOĞMUŞ VAZİYETTE..."

Benzin istasyonu çalışanı yazdığı yorumda "HTS kayıtlarında Salim Güran'ın Narin Güran'ın annesi ile hem mesajlar hem de arama kayıtları var." ifadelerini kullanırken "Salim Güran Narin kaybolduktan 15-20 dakika sonra kendi aracıyla hızla köyden çıktı, yakıtını da almıyor petrole giriyor ve yalnızca ıslak mendil alıyor. Bu muhtar Narin'in erkek kardeşi ile de görüşüyordu. Olay günü Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı. Salim Güran olaydan 2 saat sonra köye karanlıkta dönüyor bu sefer sanki hiçbir şeyden habersiz gibi davranıp ne olmuş Narin'e diye ağlamış" dedi. Çatalca'nın bu yorumu sonrası jandarmaya giderek ifade verdiği bilgisine ulaşıldı.

Kayıp Narin'in amcası hakkında şoke eden iddia! Aracından örnekler alınmış

ARACINDAN İDRAR VE KUSMUK DOKUSU ÇIKTI!

Tutuklu amca Salim Güran'ın aracından alınan örneklere ilişkin ortaya atılan iddiaya göre amca Güran'ın aracında idrar, kusmuk ve kan dokusu çıktı. Yapılan DNA eşleşmelerinde örneklerin Narin'e ait olduğu öğrenildi.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

İşte Sinan Yılmaz'ın paylaştığı o detaylar:

Savcıya ifade verdikten sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Tutuklayarak cezaevine gönderdi. Bütün sorular soruldu. 3 gün boyunca jandarmadaydı. Özel bir ekip Ankara'dan gelip burada çapraz sorguya aldı. Burada detaylar sorular soruldu.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Ekipler: "Araçta inceleme yapılmıştı. Yapılan inceleme neticesinde kayıp Narin'in DNA izi tespit edilmiştir. Bu konu hakkında ifadeniz nedir?

Amca: Ben bu çocuğu arabaya bindirmedim.

Ekipler: Tüm amcalarında araba mevcut ancak sadece sizin arabada DNA örneğine rastlanıyor. Bunu izah ediniz?

Amca bu soruya cevap vermiyor.

Ekipler: Sizin kullandığınız araçta neden diğer yeğenlerinizin DNA'sına rastlanılmıyor?"

Amca: Ben bunu açıklayamam

Ekipler: Aracınızda çıkan DNA profili ile Narin'in kıyafetlerinden çıkan DNA profilinin uyumlu olduğu hakkında rapor düzenlenmiştir. Narin Güran'ın öldürülme kastıyla kaybolmasına siz mi sebep oldunuz?

Amca bu soruya da cevap vermiyor.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Ekipler: Geçtiğimiz aylarda aile olarak yüklü miktarda para ödediniz. Bu ödemelerin Narin'in kaybolmasından bir-iki gün önce yapılması ve bu duruma aile arazilerinin satılarak ödenmesini Narin'in babası Arif tarafından ödenmesinin istenmesine karşı çıktığınıza dair bilgiler alınmıştır. Böyle bir durum oldu mu?

Amca: Böyle bir şey yaşanmadı

Ekipler: Arif Güran'a "Sana bir öyle bir acı yaşatacağım ki ömür boyu unutmayacaksın?" dediniz mi?

Amca: Öyle bir şey yok

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Ekipler: 21.08.2024 günü yani Narin'den haber alınmadığı gün saat 17.40 ila 19.05 arasında kimin yanına gittiniz? Ne kadar kaldınız?

Amca: Kesin tarladayım. Hatırlamıyorum.

Ekipler: Saat 19 ila 20 arasında kimin yanına gittiniz ne kadar kaldınız?

Amca: Tarladaydım. Yanımda M.S.A ve oğlu M.A vardı.

Ekipler: Tavşantepe Mahallesinde bulunan kamera kayıtları incelenmiştir. 21.08.2024 günü saat 18.57'de araç ile okulun önünden geçtiğiniz görülmektedir. Beyanınızda H.H.'nin yanında fazla oturmadığınız beyan etmiş olmanıza rağmen saat aralıkları birlikte beyanınıza çelişki vardır. Araç içerisinde kim veya kimler vardı?

Kendisine net saat sorulmamasına rağmen sabah, öğle ve öğleden sonra bulunduğu yerleri tekrar ederek "belirtilen saatte ben yalnızdım" dedi.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Ekipler: Olayı öğrendiğinizde neden kardeşinizi aramadınız?

Amca: Neye arayayım. Zaten köye kendisi geliyordu. Kaza yapmasından korkuyordum.

Ekipler: Neden olay günü akrabalarınızdan kimseyi aramadınız da hep onlar sizi aradı?

Amca: Aramışlarsa aramışlardır ne bileyim ben.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Ekipler: Kayıtlarda olay günü Narin'in babası Arif Güran dışında akrabalarınızın sizi araması suretiyle görüştüğünüz tespit edildi. Kardeşinizi neden aramadınız?

Amca: Aramadım. Aramak zorunda mıyım?

Ekipler: Narin kaybolduktan sonra 15 dakika sonra köyden neden ayrıldınız?

Amca: Tarlaların yanında olduğum süre içinde telefonum çekmiyordu. Telefon kapalı kalma konusu budur.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Salim Güran, telefonundaki WhatsApp mesajları ve görüşmelerini neden sildiği soruna da "Kardeşim Arif'in mermileri yakalandığında arayıp 'tanıdık yok mu' diye sordum. Bu sebeple o tarihte tüm kayıtlarını sildim" dedi.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

KOMANDOLAR ARAZİYE İNDİ

Çok sayıda komando, Tavşantepe Mahallesi'ne komşu kırsal Sarıdallı Mahallesi mevkiinde arazide arama çalışması gerçekleştirdi.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Komandolar arazide ve mısır tarlalarında yaptıkları çalışmalarda buldukları elbise ve bez parçalarını delil olarak alıp, incelenmek üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Arama çalışmaları köye 2 km mesafedeki sulama kanalına yakın noktada yoğunlaştırıldı.

Son dakika gelişmesi! Narin Güran’ın amcası Salim Güran hakkında şok iddia: Aracından kan, kusmuk ve idrar örneği alınmış!

SON GÖRÜNTÜSÜ SAAT 15.15'TE!

Ayrıca Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Okulun 21 Ağustos'ta saat 15.15'teki güvenlik kamerası görüntülerinde, Narin'in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılıp tepe yolunu kullanarak, evine doğru gittiği yer aldı.

 

Bu haber 103026 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lübnan'da ikinci şok! İsrail bu kez telsizleri patlattı...Çok sayıda ölü ve yaralı var
Lübnan'da ikinci şok! İsrail bu kez telsizleri patlattı...Çok...
İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki keskin nişancı detayı ortaya çıktı
İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesindeki...