Vali Ünlü, Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Ünlü, Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Ünlü, Veda Ziyaretlerinde Bulundu

25 Eylül 2023 - 09:01

Vali Ünlü, Veda Ziyaretlerinde Bulundu

24.09.2024

Vali Enver Ünlü, veda ziyaretleri kapsamında Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Funda Karaboran’a ziyarette bulundu. 
Vali Ünlü daha sonra, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne veda ziyaretinde bulunarak İl Müdürü Mehmet Üçbaş ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Veda ziyaretlerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faik Gürocak’ı ziyaret ederek devam eden Vali Ünlü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü de ziyaret ederek İl Müdürü Mustafa Kılıç’ı ziyaret etti.
Vali Enver Ünlü daha sonra Manisa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Koç’a, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Buket İnce’ye, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Erol Karaca’ya, Orman İşletme Müdürü Fatih Öztürk’e, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Günseli Tufan’a ziyarette bulunarak il müdürleri ve personellerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığını da ziyaret ederek veda ziyaretinde bulunan a veda ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyen Vali Enver Ünlü, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık’a veda ziyaretinde bulundu.
Vali Ünlü, Valimiz Enver Ünlü, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de veda ziyaretinde bulunarak görevi başındaki personele çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ünlü, Manisa’da görev yaptığı süre boyunca özverili ve uyumlu çalışmalarından dolayı kurum müdürlerine ve personellerine teşekkür etti.

 

Manisa Valisi Enver Ünlü'nün, Manisa'dan ayrılmasına en fazla üzelen, Manisa Bölgesi Roman Derneği Başkanı Aslan Uğurçay Oldu

Başkan Aslan Uğurçay, 05 Eylül 2023 Vali Beye ziyaret için geliyor, Vali Beyin İzinli olduğunu söylüyorlar, Başkan Aslan Bey 13 Ay içersinde her ay defaten iki üç defa Valilik Makamına geliyor her defasında aldığı cevap sizin talebiniz Vali beyin önünde Valibey ne zaman sizlerle görüşmek isterse biz sizlere Telefonla Ulaşırız cevabını alıyorlar. Çok Sevdikleri Vali beyle görüşemedikleri için çok üzgünler..

Bu haber 98309 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Orta Doğu'da ateş çemberi! İsrail Lübnan'a yönelik kara işgalini başlattı
Orta Doğu'da ateş çemberi! İsrail Lübnan'a yönelik kara...
Orta Doğu'da ateş çemberi! İsrail Lübnan'a yönelik kara işgalini başlattı
Orta Doğu'da ateş çemberi! İsrail Lübnan'a yönelik kara...